Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Новини Сахновщинської селищної ради

Дата: від до Скинути

До уваги депутатів Сахновщинської селищної ради!

До уваги депутатів Сахновщинської селищної ради!

15 березня 2018 року о 10:00 годині в приміщенні Сахновщинської селищної ради, за адресою вул. Поштова 3, смт Сахновщина Харківської області, відбудеться позачергова 24 сесія 7 скликання Порядок денний:

15:33 13.03.2018

Дорогі наші жінки

Дорогі наші жінки

Дорогі наші жінки:  Турботливі бабусі, ніжні матусі, люблячі сестри! Вкотре прийшло найпрекрасніше свято – 8 Березня! Щиро і сердечно вітаємо вас із чудовим святом весни і любові, ніжності і краси. Зичимо вам людської шани, щасливої долі, добра, здоров’я, шаленого кохання, благополуччя, затишку і достатку у вашому домі. Хай цей день буде сповнений радості і чудес, нехай принесе приємні несподіванки, душевний комфорт та гармонію. З повагою виконавчий комітет Сахновщинської селищної  ради.

11:56 07.03.2018

Подаруймо тепло дітям

Подаруймо тепло дітям

14 грудня 2017 року у Сугарівському дошкільному навчальному закладі у рамках обласного конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє»  був реалізований міні-проект «Подаруймо тепло дітям».

08:38 28.12.2017

Оновлення автопарку

Оновлення автопарку

Сахновщинський селищний голова Сидоренко Віктор Володимирович 06 грудня 2017 року, урочисто передав ключів від новенького автомобіля КрАЗ-5401.Н2-500, начальнику Сахновщинського водоканалізаційного підприємства Наришкіну Миколі Володимировичу. Автомобіль було придбано за кошти Харківського обласного Бюджету спеціального природоохоронного фонду, згідно Постанови КМУ № 1147 від 17.09.1996 року «Про затвердження видів діяльності, що належать до природоохоронних заходів» Вартість транспортного засобу складає 1 638 000  гривень

16:25 14.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь