Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

День Святого Миколая!

Дата: 20.12.2021 09:10
Кількість переглядів: 211

Фото без описуСахновщинський селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ відвідав святковий концерт до Дня Святого Миколая у Сахновщинському будинку культури. Малеча радо зустрічала прихід першого зимового свята, на сцені виступали улюбленці сахновщинських глядачів: зразковий танцювальний колектив «КІАРА», зразкова хореографічна студія «ЕКСПРЕСІЯ», дитяча циркова студія «ПІРАМІДА», юні вокалісти Діана ВОРОНІНА, Ганна ІВАШКЕВИЧ та Марк ПАНЧЕНКО.

На центральній площі Сахновщини селищний голова відкрив Головну ялинку громади, привітав діток і їх батьків з прийдешнім святом та разом із депутатом Харківської обласної ради Арменом БАКМАНЯНОМ вручив малечі солодкі подарунки.

Депутат Харківської обласної ради Армен БАКМАНЯН, депутат Красноградської районної ради Олександр ДЬОМІН та депутат Сахновщинської селищної ради Карен ГЕВОРКЯН вручили директору Багаточернещинського ліцею нове, сучасне музичне обладнання для закладу освіти, а старості Шевченківського старостинського округу - газопальниковий пристрій для налагодження роботи опалювальної системи в приміщенні старостату.

Попереду – найулюбленіші зимові свята, вже зовсім скоро Новий рік. Нехай для всіх нас він буде щасливим, хай буде тепло й затишно в кожній оселі, радісно – в кожному серці, мирно – в усій Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь