Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбулись засідання постійних депутатських комісій в рамках XLVІІ чергової сесії Сахновщинської селищної ради VIII скликання

Дата: 10.07.2024 17:04
Кількість переглядів: 74

Фото без описуУ ході роботи чергової XLVІІ сесії VIII скликання Сахновщинської селищної ради 5,8 та 9 липня відбулися засідання постійних депутатських комісій.

У засіданнях участь взяли члени комісій, селищний голова, заступники селищного голови, секретар селищної ради, керівники структурних підрозділів селищної ради, керівники комунальних установ. Засідання традиційно розпочиналися зі вшанування пам’яті загиблих захисників України хвилиною мовчання.

5 липня відбулося засідання постійної комісії з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та етики.

На засіданні було розглянуто такі питання порядку денного:

1.Про затвердження звіту  про виконання бюджету  Сахновщинської селищної територіальної громади за січень – червень 2024 року.

2.Про  внесення змін до рішення селищної ради від 20 грудня 2023 року

№3466-VIII « Про бюджет Сахновщинської селищної територіальної громади на 2024 рік» та додатків до нього зі змінами.

3. Про внесення змін до переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ Центр надання адміністративних послуг Сахновщинської селищної ради.

4. Про внесення змін до рішення ІІІ сесії Сахновщинської селищної ради VIII скликання від 26.01.2021 року №56-VIII «Про утворення виконавчого комітету Сахновщинської селищної ради», зі змінами.

5. Про збільшення статутного капіталу Сахновщинського підприємства комунальних послуг.

8 липня відбулося спільне засідання комісії з питань планування бюджету, управління власністю, інвестицій та комісії з питань благоустрою, будівництва, житлово – комунального господарства, торгівлі, транспорту.

Члени комісій розглянули такі питання порядку денного:

1. Про проєкт рішення «Про затвердження звіту  про виконання бюджету  Сахновщинської селищної територіальної громади за січень – червень 2024 року».

2. Про проєкт рішення «Про  внесення змін до рішення селищної ради від 20 грудня 2023 року №3466-VIII « Про бюджет Сахновщинської селищної територіальної громади на 2024 рік» та додатків до нього зі змінами».

3. Про проєкт рішення «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки,  на території Сахновщинської селищної ради».

4. Про проєкт рішення «Про внесення змін до переліку другого типу об’єктів комунальної власності, що належать Сахновщинській селищній раді. Про передачу в оренду нерухомого майна комунальної власності Сахновщинської селищної ради».

5. Про проєкт рішення «Про внесення змін до переліку першого типу об’єктів комунальної власності, що належать Сахновщинській селищній раді».

6. Про проєкт рішення «Про передачу в оренду нерухомого майна комунальної власності Сахновщинської селищної ради».

7. Про проєкт рішення «Про внесення змін до до рішення XXXVІ сесії VIII скликання Сахновщинської селищної ради від 19 жовтня 2023 року №3330-VIII «Про затвердження Програми створення, поновлення та використання місцевого матеріального резерву для ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного, природного, соціального та воєнного характеру Сахновщинської громади на 2023 - 2025 роки». 

8. Про проєкт рішення «Про внесення та змін до рішення XIII сесії VIII скликання Сахновщинської селищної ради від 28 січня 2022 року №1815-VIII «Про затвердження Програми організації та проведення суспільно корисних робіт на території Сахновщинської територіальної громади на 2022-2025 роки» зі змінами».  

9. Про проєкт рішення «Про  внесення змін до рішення сесії Сахновщинської селищної ради від 28.01.2022 року №1818-VIII «Про «Правила благоустрою території населених пунктів Сахновщинської селищної ради».

10. Про проєкт рішення «Про внесення змін до цільової програми «Місцева програма питна вода» на 2023-2024 роки. 

11. Про проєкт рішення «Про внесення змін до Програми «Соціальний автобус» на 2023-2024 роки.

12. Контрольні питання.

12.1. Про реалізацію проєктів та інвестиційну діяльність Сахновщинської селищної ради за 1-2 квартал 2024 року.

9 липня засідала комісія з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури та спорту.

Депутати розглянули такі питання порядку денного:

1. Про проєкт рішення «Про затвердження звіту про виконання бюджету Сахновщинської селищної територіальної громади за січень-червень 2024 року».

2. Про проєкт рішення «Про  внесення змін до рішення селищної ради від 20 грудня 2023 року №3466-VIII « Про бюджет Сахновщинської селищної територіальної громади на 2024 рік» та додатків до нього зі змінами».

3Про проєкт рішення «Про  внесення змін до Програми соціальної підтримки військово-службовців, учасників бойових дій та членів їх сімей на 2024-2025 роки».

4. Про проєкт рішення «Про внесення змін до «Соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту, молодіжних  ініціатив, формування здорового способу життя громадян, оздоровлення та відпочинку у  Сахновщинській селищній  раді на 2024-2026 роки».

5. Про проєкт рішення «Про затвердження нової редакції Статуту Комунального закладу «Сахновщинський ліцей № 1» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області».                            

6. Про проєкт рішення «Про затвердження нової редакції Статуту Комунального закладу «Сахновщинський ліцей № 2» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області».

7. Про проєкт рішення «Про затвердження нової редакції Статуту Комунального закладу «Огіївський ліцей» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області».

8. Про проєкт рішення «Про затвердження нової редакції Статуту Комунального закладу «Новоолександрівський ліцей» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області».

9. Про проєкт рішення «Про затвердження нової редакції Статуту Комунального закладу «Дубовогрядська гімназія» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області».

10. Про проєкт рішення «Про затвердження Положення Тавежнянської філії Комунального закладу «Огіївський ліцей» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області».

11. Контрольні питання.

11.1. Про використання спортивних споруд та оснащення їх спортивним інвентарем.

 

В цей же день відбулося засідання постійної комісії з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин, екології.

На засіданні було розглянуто такі питання порядку денного:

1. Про проєкт рішення «Про затвердження звіту  про виконання бюджету  Сахновщинської селищної територіальної громади за січень – червень 2024 року».

2 . Про проєкт рішення «Про  внесення змін до рішення селищної ради від 20 грудня 2023 року №3466-VIII « Про бюджет Сахновщинської селищної територіальної громади на 2024 рік» та додатків до нього зі змінами».

3. Про проєкт рішення «Про встановлення розмірів орендної плати на земельні на території Сахновщинської селищної ради».  

4. Земельні питання. 

Усі розглянуті депутатами питання порядків денних, з урахуванням пропозицій та зауважень членів комісій, рекомендовано на розгляд XLVІІ чергової сесії Сахновщинської селищної ради VIII скликання.

Протоколи засідань постійних комісій будуть опубліковані на офіційному вебсайті громади після їх оформлення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь