Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Селищний голова відзначив учнів громади, які здобули перемогу в обласних олімпіадах та конкурсах

Дата: 07.06.2024 17:35
Кількість переглядів: 98

Фото без опису7 червня 2024 року селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ разом з профільним заступником селищного голови Олександром КОБОЮ, начальником відділу освіти, культури, молоді й спорту Григорієм ПЕРКІНИМ та керуючою справами селищної ради Світланою СІРЕНКО зустрілися з учнями громади, які показали високі результати та перемогли на обласних олімпіадах, а також у Всеукраїнському конкурсі-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів Малої академії наук.

Селищний голова нагородив дипломами II ступеня Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації: 
-  СТОКАЛЮК Тіну, ученицю 7 класу КЗ «Сахновщинський ліцей №1», яка стала переможницею ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики;
-  ЗАЙЦЕВУ ДАР’Ю, ученицю 9 класу КЗ «Сахновщинський ліцей №1», яка стала переможницею ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії.

Дипломи ІІІ ступеня отримали: 
-  ПОДОБІНА Поліна, учениця 9 класу КЗ «Лебедівська гімназія», яка стала переможницею ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства; 
-  КАЛІНІНА Дар’я, учениця 10 класу КЗ «Огіївський ліцей», яка стала переможницею ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання;
-  ДЕРКАЧ Ярина, учениця 11 класу КЗ «Новоолександрівський ліцей», яка стала переможницею ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства.

А також дипломи ІІІ ступеня відмінну підготовку та перемогу в ІІ (обласному) етапі Всеукраїнському конкурсі-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів Малої академії наук отримали: 
-  КОТЕНКО Наталія, учениця 10 класу КЗ «Сахновщинський ліцей №1», наукове відділення історії, секція «Історичне краєзнавство»;
-  КАЛІНІНА Дар’я, учениця 10 класу КЗ «Огіївський ліцей», наукове відділення історії, секція «Етнологія».

Додатково обдаровані учні були нагороджені преміями від Сахновщинської селищної ради. 

Після нагородження селищний голова особисто провів школяркам оглядову екскурсію по приміщенню селищної ради. Де дівчата могли ознайомитись з роботою відділів, поспілкуватись зі спеціалістами, зрозуміти як функціонує рада, а після у малому залі для засідань особисто поспілкуватись з керівниками відділів. 

Вітаємо наших обдарованих учнів з їхніми досягненнями! Ви є гордістю нашої громади, а ваші успіхи свідченням вашої наполегливої праці та великого потенціалу. Бажаємо вам ще більших досягнень, подальших успіхів, нових звершень та невичерпної енергії! Пам'ятайте, що ваша праця і знання – це неоціненний вклад у майбутнє нашої громади та країни. Впевнені, що попереду на вас чекають ще більші перемоги та здобутки!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь