Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Шлях до відновлення офлайн-навчання: оснащення укриттів та співпраця з міжнародними партнерами 

Дата: 06.06.2024 16:59
Кількість переглядів: 115

Фото без описуНещодавно, за рахунок державної субвенції, було проведено капітальний ремонт укриттів Сахновщинських ліцеїв №1 та №2 задля відновлення формату офлайн-навчання. Проте для повноцінного використання цих приміщень необхідно їх оснастити відповідними меблями, щоб створити придатні та комфортні умови для навчання школярів. 

З цією метою селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ разом зі спеціалістами селищної ради тривалий час активно працювали над залученням партнерів для досягнення поставлених цілей.

У рамках цього, 5 червня 2024 року, з робочим візитом в Сахновщинський ліцей №1 та №2 приїздили представники Міжнародної організації «Plan International» для огляду відповідних приміщень. Зустріли їх та представили розроблені пропозиції перший заступник селищного голови Максим КАРПЛЮК, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Григорій ПЕРКІН та директори навчальних закладів Сергій ПРОКОПЕНКО і Зінаїда НАУМЕНКО. 

Фахівці оглянули захисні споруди та висловили своє бачення. Озвучені пропозиції викликали у них зацікавленість. Наразі ведуться переговори представників міжнародної організації з донорами щодо реалізації проєктів у нашій громаді по облаштуванні укриттів та навіть створенню ресурсного простору на базі Сахновщинського ліцею №1, спрямованого на подолання освітніх втрат у школярів.

Ми сподіваємося, що завдяки співпраці з міжнародними партнерами та підтримці донорів, ці ініціативи будуть успішно реалізовані, забезпечивши нашим дітям безпечні та комфортні умови для навчання!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь