Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Спеціалістка селищної ради взяла участь у навчанні у сфері екології, яке відбулося в Польщі

Дата: 04.06.2024 16:45
Кількість переглядів: 98

Фото без описуСпеціалістка відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Юлія БОРИСЮК взяла участь у навчанні в рамках проєкту «Сучасна політика поводження з відходами та екологічна освіта в українських громадах», реалізованого Центром розвитку місцевого самоврядування спільно з партнером Fundacja Inicjatyw Menedżerskich за фінансування RITA та сприяння Polsko-Ukraińska Izba Gospodarcza.

Воно проходило у Польщі, в період з 26 по 31 травня, за участі представників з 10 громад Харківської області.

Спеціалісти мали можливість ознайомитися з передовими технологіями переробки сміття на підприємстві «Zakład Zagospodarowania Odpadów» у Wolce Rokickiej, заводі з переробки сміття «Zakład Usług Komunalnych Sp. z o.o», розташованого у м. Пулави та виробництві упаковок «EkoPak», який є частиною EkoGroup, у Любліні. А також зустрітись в адміністрації гміни Яблонна із заступником мера – паном Марціном Пастушаком.

Під час навчання та огляду зазначених підприємств представники громад мали змогу ознайомитися з усіма етапами переробки сміття. Обговорювали питанням екологічної безпеки, зменшенню викидів шкідливих речовин і економічній ефективності переробки, а також переймали досвід у керівників підприємств.

Пройдене навчання та практичне застосування нових навичок в подальшій роботі спеціалістами Сахновщинської селищної ради стане важливим кроком на шляху впровадження позитивних змін у нашій громаді та сприятиме покращенню екологічної ситуації у регіоні загалом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь