Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Є що показати, є чому повчитися 

Дата: 03.06.2024 10:17
Кількість переглядів: 129

Фото без описуУ Красноградському районі, до складу якого входить шість громад, районною адміністрацією та керівниками місцевих органів влади проводиться певна робота з громадянами, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС. Особливо активно ведеться ця робота у тих громадах, де діють громадські чорнобильські організації. Однією з таких, протягом багатьох років, є Сахновщинське громадське об’єднання інвалідів «Союз Чорнобиль України». На рахунку сахновщинських чорнобильців, яким свого часу керували: Ю.М. КОБА, М.І. РОГАЧ, В.А.САВЄЛЬЄВ, Я. Ф. КОТЕНКО,  а сьогодні його очолює М.О. МОКЛЯК, налічується десятки добрих справ. Їх метою є покращення соціального захисту цієї категорії громадян.

24 травня 2024 року делегація чорнобильців Старовірівської громади, у складі: В.О. ГРАНКІНА, Є.С. ЛАЗНЄВА, С.О. ЧЕРНОВА, відвідали Сахновщинську громаду. Гостей привітали та ознайомили з діяльністю громади заступники селищного голови О.О. КОБА та М.Б. КАРПЛЮК. Програма перебування старовірівських чорнобильців на сахновщинській землі вміщувала такі заходи: покладання квітів до чорнобильського пам’ятного знаку, відвідування оглядової зали Чорнобильської слави в місцевому краєзнавчому музеї, огляд трьох палат у терапевтичному відділені Центральної лікарні.

По завершенню зустрічі голова чорнобильського об’єднання М.О. МОКЛЯК розповів про діяльність організації та відповів на питання побратимів зі Старовірівки.

В.І. ПРЯДКО заступник голови об’єднання



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь