Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Сахновщинська громада поповнилась маленькими жителями

Дата: 29.05.2024 14:20
Кількість переглядів: 147

Фото без описуУ селі Івано-Слиньківка, Дар-Надеждинського старостинського округу, в сім'ї БОНДАРЕНКО, 20.03.2024 року, народилася донька Вероніка, яка є третьою дитиною в родині. Вітаємо батьків Володимира Івановича і Тетяну Юріївну та бажаємо, щоб цей день запам'ятався як початок найщасливішого періоду вашого життя з прекрасними спогадами!

29.03.2024 року у сім’ї Романа та Карини, які проживають у селищі Сахновщина, народилась дівчинка, на ім’я Кіра. Вітаємо батьків із поповненням та бажаємо здоров'я, любові й багато незабутніх митей разом з вашою новонародженою радістю!

05.04.2024 року в селі Катеринівка народилась дівчинка, на ім’я Кароліна. Вітаємо батьків Мадику Ольгу Вікторівну та Ткаченка Віктора Олександрович з народженням донечки. Нехай ангели завжди оберігають крихітку і кожен її крок в житті буде вдалим!


08.04.2024 року у сім’ї НЕЧАЙ, які проживають у селі Дубові Гряди, народився хлопчик Любомир. Вітаємо Ольгу Петрівну та Олександра Олександровича з народженням сина! Хай ваш синочок росте в любові, злагоді та родинному теплі, а кожен день життя йому дарує радість та яскраві промінчики сонця!

У селі Олійники 11.04.2024 року народився хлопчик, на ім’я Дмитро, який є третьою дитиною в сім’ї Митюшина Андрія Миколайович та Митюшиної Людмили Володимирівни. Вітаємо батьків з народженням сина! Хай ваш малюк росте здоровим, енергійним, кмітливим та веселим!

16. 04.2024 року у селі Максимівка Дар-Надеждинського старостинського округу народилася дівчинка, на ім’я Аделіна. Вітаємо батьків Семку Максима Олексійовича та Чабаненко Вікторію Юріївну з народженням дитини. Хай оченята вашої донечки завжди будуть веселі, рученята зайняті улюбленими іграшками, а серце наповнене любов’ю!

13.05.2024 у селі Лигівка народилася дівчинка, на ім’я Аліса. Вітаємо батьків Слесарюка Романа Леонідовича та Третяк Олену Сергіївну з народженням донечки! Нехай ваша дитина росте щасливою та здоровою, а кожен день з нею буде наповнений теплом і радістю.

13.05.2024 року у селі Тарасівка народився хлопчик, на ім’я Владислав. Вітаємо батьків Вовк Ірину Михайлівну та Кадука Сергія Юрійовича з народженням малюка і бажаємо, щоб ваші дні були як казка – веселими, цікавими й повними безмежної любові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь