Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбувся робочий візит до сільськогосподарського підприємства СФГ «Мрія»

Дата: 13.05.2024 10:20
Кількість переглядів: 123

Фото без опису10 травня 2024 року відбулася робоча поїздка Сахновщинського селищного голови Володимира СУЄЦЬКОГО та спеціалістів селищної ради до сільськогосподарського підприємства СФГ «Мрія», яке понад тридцять років очолює досвідчений та відданий своїй справі керівник Павло Григорович ЧЕРКАС. 

На даний час в господарстві проводяться весняно-польові роботи. Всього посіяно та внесено мінеральних добрив на площі понад 200 га озимої пшениці. Добре організовано посівні роботи, використовується високоякісне насіння. На сьогоднішній день в сільськогосподарському підприємстві проводиться підготовка та посів сої, соняшника. 

В цьому році господарством було придбано нову техніку, а саме: трактор New Holland, зернову та зернобобову сівалку. Також ремонтується та відновлюється колишня техніка.

Комплекс весняно-польових робіт проходить на високому рівні, якісно та в рекомендовані терміни, завдяки злагодженій роботі помічників керівника господарства: Олександра ЧЕРКАСА, Павла ЧЕРКАСА, працівників: Олександра ШЕВЧЕНКА, Дмитра ТЕРТИШНОГО, Юрія МИХАЙЛОВА та інших. 

Велика вдячність за тяжку та сумлінну працю!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь