Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Жителі Аполлонівського старостату спільно упорядковують свої території

Дата: 03.05.2024 11:02
Кількість переглядів: 63

Фото без опису26 квітня жителі Аполлонівського старостату згуртувалися та прибрали територію біля перехідного містка. Участь у цьому взяли небайдужі громадяни: Половко В., Кибенко Л., Торко В., Попудренко Ю., Болдіжар Н., Головіна Я., Сафонова Ж., Костильва Альона та її подруга Влада. Та найбільшу подяку староста Ліна Яновська висловлює внутрішньо переміщеним мешканцям старостату Ватеньовим Галині та Миколі, які потурбувалися та забезпечили під час прибирання пакетами для сміття і водичкою від спраги.

27 квітня небайдужі громадяни Аполлонівського старостинського округу взяли участь у прибиранні сільських кладовищ с.Миколаївка та с.Красна Гірка. 

«Прикро, що більшість жителів села Аполлонівка не відгукнулися на прохання згуртуватися та всім разом привести кладовище до охайного стану. А саме, покосити бурʼяни, повигрібати та вивезти сміття. Але завдячуючи громадянам Шарпило Тамарі та Володимиру, Кибенко Анатолію та Любові, Тимошенко Галині, Беззубенко Вірі, Оспіщевим Олександру та Сергію, Орачинському Данилу - роботи по впорядкуванню кладовища в с.Миколаївка проведено. 

На кладовищі с.Красна Гірка, жителі та рідні похованих, більш активно зібралися на толоку. Робота була виконана завдяки сімʼям: Соловей Ніні та її донькам Світлані й Наталії, Торко Володимиру, Вікторії та її сестрі Альоні й доньці Насті, Грузіновим Олександру та Лідії, Яновським Валерію та Ліні, Мельник Ірині, Хомʼяк Аліні, Зарубі Наталії, Бобрик Валерію. Особлива подяка Соловей Ніні Вікторівні за смачні пиріжки й бутерброди, Шарпило Володимиру за надання транспорту для вивезення сміття, Грузінову Олександру за допомогу в організації заходу!» - прокоментувала подію староста Аполлонівського старостинського округу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь