Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Селищний голова провів виїзні прийоми громадян у селах Сугарівське та Тавежня 

Дата: 30.04.2024 16:58
Кількість переглядів: 60

Фото без опису23 та 30 квітня у селах Сугарівське та Тавежня, Новоолександрівського та Тавежнянського старостинських округів відповідно, селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ провів виїзні прийоми громадян. 

23 квітня прийом громадян відбувся у селі Сугарівське. До селищного голови жителі звертались з проблемними питаннями щодо ліквідації сухостійних дерев поблизу домоволодінь і кладовищах, ліквідацію стихійних звалищ та демонтажу аварійного пам’ятника.

Селищний голова разом з пенсіонеркою, яка зверталась з проханням ліквідувати сухостійні дерева, проїхав до її домоволодіння задля огляду зазначеної проблеми та визначенню подальших завдань по її вирішенню.

30 квітня селищний голова відвідав село Тавежня. До голови звернулись з питаннями подальшого функціонування закладу освіти села та визначення його ступеня, ремонту доріг, завозу піску на кладовища, земельними питаннями, інше.

Також селищний голова в онлайн режимі поспілкувався з педагогічним колективом Тавежнянського ліцею, директор Лідія ДУБИНЕЦЬ. Разом обговорили питання реорганізації закладів освіти громади. Володимир СУЄЦЬКИЙ запевнив вчителів, що рішення щодо визначення ступеню освітнього закладу будуть прийматись зважено, з урахуванням всіх пропозицій та умов. Щоб у результаті затвердити саме той план формування мережі закладів освіти, який буде найкращим, найефективнішим та найзручнішим для школярів нашої громади. Запевнив, що обов’язково збереже робочі місця для кваліфікованих спеціалістів і буде захищати інтереси освітніх працівників громади.

Всі проблемні питання оголошені жителями сіл, які вимагають вивчення, занотовані радником селищного голови й вже опрацьовуються спеціалістами селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь