Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відтепер у відділі ЦНАП доступні паспортні послуги

Дата: 27.04.2024 09:21
Кількість переглядів: 90

Фото без опису25 квітня 2024 року у Сахновщинській селищній раді відбулось офіційне відкриття паспортного столу на базі Центру надання адміністративних послуг.

Участь у ньому взяли селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ, заступник селищного голови Олександр КОБА, заступник селищного голови Максим КАРПЛЮК, керуюча справами селищної ради Світлана СІРЕНКО, секретар селищної ради Віталій ЯКОВЕНКО, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Сахновщинського відділу ГУ ДМС Світлана СИЩЕНКО, адміністративні працівники.

Нові послуги надаються у ЦНАПі (приміщення селищної ради, 1 поверх, 4 кабінет), двома адміністраторами – Аліною АНДРІЙЧЕНКО і Альоною ЮДІНОЮ.

Відтепер у ЦНАПі доступні такі паспортні послуги:

1. Оформлення і видача паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм у разі обміну паспорта громадянина України зразка 1994 року (у формі книжечки).

2. Оформлення і видача паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм у разі обміну паспорта громадянина України (у формі картки).

3. Оформлення і видача паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм.

4. Оформлення і видача паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм у звʼязку з обміном.

5. Вклеювання до паспорта громадянина України (зразка 1994 року) фотокартки при досягненні 25- і 45-річного віку.

6. Оформлення і видача паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм вперше після досягнення 14-річного віку.

Важливо зазначити, що від сьогодні й до кінця травня доступна тільки одна послуга - оформлення паспорта громадянина України у формі картки (ID-паспорт). З червня будуть доступні всі вищеперераховані послуги.

Новою послугою отримання ID-паспорта, 25 квітня, вже скористався перших клієнт – п'ятнадцятирічний хлопець Владислав.

«Спочатку створення та реалізації цього проєкту ми ставили собі за мету покращити якість та доступність надання адміністративних послуг для жителів та гостей нашої громади. Зусиллями нашої команди цієї цілі було досягнуто, і тепер у Сахновщинському ЦНАПі кожен охочий може легко скористатися паспортними послугами. Даний результат нашої роботи не лише поліпшує життя мешканців, а й сприяє фінансовому зростанню нашої громади. Завдяки реалізації цього проєкту, кошти, сплачені громадянами за отримані послуги, будуть поповнювати селищний бюджет...» - розповів на відкритті селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь