A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбулись засідання постійних депутатських комісій в рамках XLIV чергової сесії Сахновщинської селищної ради VIII скликання

Дата: 17.04.2024 16:22
Кількість переглядів: 67

Фото без описуВ ході роботи чергової XLIV сесії VIII скликання Сахновщинської селищної ради 15 та 16 квітня відбулися засідання постійних депутатських комісій. 

У засіданнях участь взяли члени комісій, селищний голова, заступники селищного голови, секретар селищної ради, керівники структурних підрозділів селищної ради, керівники комунальних установ. Засідання традиційно розпочиналися зі вшанування пам’яті загиблих захисників України хвилиною мовчання.

15 квітня о 10:00 відбулося спільне засідання постійних комісій з питань соціального захисту населення, освіти, здоров’я, культури та спорту та комісії з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та етики. 

На засіданні було розглянуто такі питання порядку денного: 
1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Сахновщинської селищної територіальної громади за січень-березень 2024 року. 
2. Про затвердження Програми військово-патріотичного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних Силах України в Сахновщинській селищній раді Красноградського району Харківської області на 2024-2026 роки».
3. Про внесення змін до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік.
4. Про внесення змін до  Положення про Всеукраїнську літературну премію імені Михайла Чабанівського. 
5.  Про звіт старости Аполлонівського  старостинського округу.
6. Про звіт старости Дар-Надеждинського  старостинського округу.
7. Про звіт старости Новочернещинського  старостинського округу.
8. Про звіт старости Дубовогрядського  старостинського округу.
9. Про звіт в.о.старости Катеринівського  старостинського округу.
10. Про затвердження  «Програми соціальної підтримки народжуваності на території Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області на 2024-2025 роки»

О 13:00 того ж дня працювала постійна комісія з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин, екології. Депутати розглянули такі питання порядку денного: 
1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Сахновщинської селищної територіальної громади за січень-березень 2024 року. 
2. Земельні питання. 

16 квітня о 10:00 відбулося спільне засідання комісії з питань планування бюджету, управління власністю, інвестицій та комісії з питань благоустрою, будівництва, житлово – комунального господарства, торгівлі, транспорту.
Члени комісій розглянули такі питання порядку денного: 
1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Сахновщинської селищної територіальної громади за січень-березень 2024 року. 
2.Про  внесення змін до рішення селищної ради від 20 грудня 2023 року№3466-VIII « Про бюджет Сахновщинської селищної територіальної громади на 2024 рік» та додатків до нього зі змінами.
3.Про внесення змін до Програми цивільного захисту на території Сахновщинської селищної ради на 2023-2025 роки, зі змінами. 
4. Про внесення змін до Програми забезпечення належного та безперервного функціонування місцевого самоврядування на 2024-2025 роки.
5. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Сахновщинська центральна лікарня» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області за 2023 рік.
6. Про внесення змін до рішення сесії від 24 грудня 2020 р. № 29-VIII  «Про прийняття прав засновника та майна закладів культури із спільної власності 
територіальних громад міста, сіл та селищ Красноградського району у комунальну власність Сахновщинської селищної територіальної громади».             
7. Про прийняття в комунальну власність Сахновщинської селищної територіальної громади шкільного автобуса.      
8. Про надання згоди на прийняття з державної у комунальну власність Сахновщинської селищної територіальної громади електричного скутера. 
9. Про звернення Сахновщинського комунального водоканалізаційного підприємства.
10. Про внесення змін до рішення ХХХІ позачергової сесії VІІІ скликання Сахновщинської селищної ради від 09 червня 2023 року №3094- VІІІ «Про затвердження Програми «Поліцейський офіцер громади» Сахновщинської селищної ради на 2023-2025 роки» зі змінами.
11. Про внесення змін до рішення ХLІІІ сесії VІІІ скликання Сахновщинської селищної ради від 29 лютого 2024 року №3567- VІІІ «Про затвердження «Програми підтримки матеріально-технічного забезпечення військових частин Збройних Сил України та інших військових формувань Харківської області на 2024 рік».
12. Про затвердження  «Програми соціальної підтримки народжуваності на території Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області на 2024-2025 роки»

Усі розглянуті депутатами питання порядків денних, з урахуванням пропозицій та зауважень членів комісій, рекомендовано на розгляд XLIV чергової сесії Сахновщинської селищної ради VIII скликання.

Протоколи засідань постійних комісій будуть опубліковані на офіційному вебсайті громади після їх оформлення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь