A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

8 квітня відбулася колегія Управління у справах молоді та спорту Харківської обласної військової адміністрації

Дата: 12.04.2024 16:05
Кількість переглядів: 63

Фото без описуПід час засідання начальник Управління Костянтин АНАНЧЕНКО підвів підсумки діяльності міських, селищних, сільських територіальних громад Харківської області з розвитку фізичної культури та спорту у 2023 році, а також були підняти питання розвитку спорту, фізичної культури та молодіжної політики на Харківщині в умовах війни.

Не дивлячись на складні умови щодо проведення учбово-тренувальної та спортивної роботи, в громадах, де дозволяла безпекова ситуація, були проведені різноманітні фізкультурно-оздоровчі та спортивні заходи, турніри, різноманітні онлайн-руханки і спортивні флешмоби. 

Було проведено багато різноманітних заходів серед учнівської молоді. Учні загальноосвітніх закладів освіти брали участь у Всеукраїнському спортивно-масовому заході «Рух-це здоровя», проводився футбольний квест «Забий гол професіоналу». Активно залучались учні в онлайн-режимі до фотовиставок «Спорт-сила, краса, здоровя».

Велика увага приділялась військово-патріотичному вихованню дітей, підлітків та молоді. Проводились благодійні акції на підтримку ЗСУ, волонтерська допомога. Реалізовані проєкти: «Я маю жити у вільній Україні», челендж «Слава ЗСУ», прийняли участь у Всеукраїнському патріотичному забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України», проведена військово-патріотична гра «Сокіл» (Джура).

Значну увагу приділяли фізичній підготовці та патріотичному вихованню допризовної та призовної молоді. Проводились заходи з неповної розборки-зборки автомата Калашникова, за участю Асоціації саперів України у навчальних закладах проводились заняття з мінної безпеки, за допомоги військових медиків – заняття з тактичної медицини. Проведені заходи в онлайн-режимі «Ми Україну зможем врятувати, бо наш народ не подолати!», «Рік війни-це біль всіх українців», «Ми майбутні захисники та захисниці», відео-проєкт «Дякуємо воїнам за захист».

Намітились позитивні зрушення щодо організації фізкультурно-оздоровчої роботи за місцем проживання населення, збільшилась кількість спортивних клубів фізкультурно-оздоровчої спрямованості на 74, що сприяло збільшенню майже на 6000 людей, які приєдналися до занять спортом та фізичною культурою. 

З метою створення умов для реалізації права громадян на заняття фізичною культурою та спортом, підвищення рівня фізкультурно-оздоровчої роботи за місцем проживання та місцях масового відпочинку створено 9 центрів фізичного здоровя населення «Спорт для всіх».

Під час колегії були підняти питання роботи спортивних шкіл області, а також підготовки спортсменів Харківської області до Олімпійських і Паралімпійських ігор, які влітку цього року відбудуться у Парижі. 

Крім того, в урочистій частині колегії Костянтин АНАНЧЕНКО разом із заступник голови Відділення НОК України в Харківській області Віктором ХРИСТОЄВИМ нагородили територіальні громади, селищні та міські, військові адміністрації Харківщини, а також колективи спортивних шкіл Харкова та області Почесними грамотами за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, молодіжної політики, військово-патріотичне виховання дітей, підлітків та молоді. За підсумками 2023 року серед нагороджених і Сахновщинська громада, яку представив на колегії та отримав нагороду головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Володимир ЯЦИНА. 

«Харківська обласна військова адміністрація, Харківська обласна рада, Управління у справах молоді та спорту висловлює вдячність всім працівникам, які сприяють розвитку фізичної культури та спорту, зміцненню здоровя дітей, підлітків, дорослого населення, збереженню дитячо-юнацьких спортивних шкіл, фізкультурних кадрів у такий складний для нашої України час», - зазначив Костянтин Володимирович.

 12 квітня Володимир ЯЦИНА передав нагороду селищному голові.
 
Дякуємо всім причетним до цієї нагороди!!!


Дякуємо сахновщинським спортсменам за здобутки та перемоги!!!

Дякуємо всім працівникам, керівництву та меценатам за допомогу і підтримку спорту!!!

Разом - до Перемоги! 🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь