A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Інформація відділу освіти, культури, молоді та спорту Сахновщинської селищної ради про проведені спортивні заходи в березні 2024 року

Дата: 05.04.2024 16:56
Кількість переглядів: 72

Фото без опису- 2 березня в м.Полтава відбулася товариська гра з баскетболу серед дівчат 2011 року народження. Вихованці КЗ «Катеринівський ліцей» відгукнулися на запрошення СДЮСШОР-2 м.Полтава, команда якої є лідерами чемпіонату України з баскетболу серед дівчат. Катеринівці показали змістовний та цікавий баскетбол, але на цей раз поступилися більш досвідченим спортсменкам з незначною різницею. Остаточний рахунок 73:62 на користь кравчинь школи олімпійського резерву Полтави.

- 2 березня в спортивній залі КЗ «Сахновщинський ліцей №1» відбулися змагання на Першість Сахновщинської громади з настільного тенісу серед чоловіків та жінок. У змаганнях взяло участь 14 кращих спортсменів нашої громади. За підсумками змагань серед чоловіків 1-місце зайняв Роман Романовський (Сахновщина), 2-місце – Микола Волошин (с.Лигівка), 3-місце – Артем Оганов (Сахновщина), а серед жінок: 1-місце посіла Анастасія Вальковська (Сахновщина), 2-місце – Валентина Головко (Сахновщина) і 3-місце – Анна Шамрай (с.Лигівка).
- 3 березня в спортивній залі КЗ «Сахновщинський ДЮКФП «Олімп» відбулися змагання на Кубок Сахновщинської селищної ради з волейболу серед чоловіків, в якому взяло участь 4 команди нашої громади. Так у матчі за третє місце волейболісти з Шевченкове перемогли молодих спортсменів місцевого ДЮКФП «Олімп» з рахунком 2:1, а у фіналі змагань волейболісти з Багатої Чернещини виявилися сильнішими за спортсменів з Огіївки 2:1, та стали переможцями турніру.
- 3 березня на запасному полі Сахновщинського стадіону «Колос» відбулася товариська зустріч з футболу між командами «Колос», за яку в основному грали ветерани та юними футболістами «Олімпу». Матч вийшов цікавим та бойовим і завершився з рахунком 4:3 на користь більш досвідчених гравців. 
- 3 березня в спортивній залі КЗ «Сахновщинський ДЮКФП «Олімп» відбулася першість закладу з класичного пауерліфтингу та жиму лежачи. Цього разу у змаганнях взяли участь 16 хлопців та 7 дівчат. За підсумками триборства у хлопців 1-місце посів Володимир Попов, 2-місце – Тимур Малюта і 3-місце – Богдан Любенко, а у дівчат 1-місце за Анною Плотніковою, 2-місце посіла  – Вероніка Мозгова і 3-місце – Дарія Вахула.
-    2 та 3 березня в м.Первомайський у клубі «Арт-кафе Туман» відбулися змагання з більярду за правилами «Свободної піраміди». У змаганнях взяли участь 22 учасники, серед яких і 2 спортсмени з Сахновщинської громади. Так у підсумку Андрій Рабешко виборов призове 3-місце, а Валерій Бондаренко посів 9-місце.
- 9 березня в спортивній залі КЗ «Сахновщинський ДЮКФП «Олімп» відбулася першість закладу з волейболу серед хлопців, в якому взяло участь 4 команди. Зігравши між собою по колу, у підсумку команди зайняли такі місця: 1-місце – Огіївський ліцей (тренер – Віктор Вавренюк), 2-місце – Шевченківський ліцей (тренер – Олександр Какадій), 3-місце – Сахновщинський ліцей №2 (тренер – Віктор Смірнов).
- 13 березня в спортивній залі села Сугарівське відбулася товариська зустріч з баскетболу. Місцеві вихованці під керівництвом Олександра Чубенка приймали спортсменів з Катеринівського ліцею (тренер – Артем Афанасьєв). Змагалися змішаними командами (хлопці та дівчата разом) і цього разу переконливу перемогу святкували баскетболісти з Катеринівки з рахунком 93:41.
- 16 березня в Красноградському ФОКі відбувся «Відкритий кубок з баскетболу серед юнаків та дівчат». В змаганні взяло участь 4 команди Красноградської та Сахновщинської громад. В результаті боротьби спочатку хлопці, а потім і дівчата з Сахновщинського ДЮКФП «Олімп» перемогли спортсменів з БК «WHITE WOLF» (м.Красноград) та стали переможцями змагань. Кращими гравцями турніру було визнано наших юних баскетболістів – Івана Афанасьєва у хлопців, та Марину Гупало у дівчат.
- 16 березня в спортивній залі КЗ «Сахновщинський ДЮКФП «Олімп» відбувся традиційний турнір з футзалу на підтримку ЗСУ серед ветеранів (40+). У змаганні взяли участь 4 команди: ФК Лозова, ФК Запоріжжя, ФК Красноград та ФК Сахновщина. Перемогу у турнірі виборола команда ветеранів з міста Краснограду, яка була підсилена досвідченими легіонерами. Для визначення інших призерів змагань довелося рахувати додаткові показники, адже три команди набрали однакову кількість очок і навіть у саховщан та лозівчан різниця забитих та пропущених м'ячів виявилася однаковою. І тільки завдяки більшій кількості забитих м'ячів, ветерани Лозової стали срібними призерами турніру, а господарі – бронзовими. Кращими гравцями було визнано: Юрія Петренка (Красноград), Олексія Мацюка (Лозова), Романа Какадія (Сахновщина) та Сергія Джугана (Запоріжжя). Протягом турніру відбувався збір коштів на підтримку ЗСУ і всі кошти були направлені на допомогу нашим захисникам.
- 23 березня в спортивній залі КЗ «Сахновщинський ДЮКФП «Олімп» відбулася першість закладу з волейболу серед дівчат,  в якому взяло участь 4 команди. Підсумки турніру: 1-місце – Багаточернещинський ліцей (тренер Олександр Пшикун), 2-місце – Шевченківський ліцей (тренер Олександр Какадій), 3-місце – Огіївський ліцей (тренер Віктор Вавренюк, поза конкурсом), 4-місце – Новоолександрівський ліцей (тренер Юрій Мірошниченко).
- 24 березня в Сахновщині відбулися змагання з шахів у залік Спартакіади Красноградського району на честь воїнів Збройних Сил України. Змагання проходили в особистому та командному заліку серед громад Красноградського району. Так переможцями в особистій першості серед чоловіків стали: 1-місце - Ілля Луценко (Красноградська ТГ), 2-місце – Артем Оганов (Сахновщинська ТГ), 3-місце – Олександр Ломако (Кегичівська ТГ), а серед жінок: 1-місце – Оксана Москаль (Красноградська ТГ),  2-місце – Поліна Тугай (Сахновщинська ТГ),          3-місце – Вікторія Грезент (Кегичівська ТГ).     У командному заліку маємо такі результати: 1-місце Красноградська ТГ, 2-місце Сахновщинська ТГ, 3-місце  Кегичівська ТГ, 4-місце Зачепилівська ТГ,    5-місце  Старовірівська ТГ і 6-місце Наталинська ТГ.
- 28 березня в спортивній залі КЗ «Сахновщинський ДЮКФП «Олімп» відбулися змагання Відкритого Кубку Сахновщинського ДЮКФП «Олімп» з волейболу серед школярів. У турнірі взяли участь 9 команд ( 4 серед хлопців та 5 серед дівчат). У підсумку команди розташувалися у такому порядку - серед хлопців: 1-місце Красноградська ДЮСШ, 2-місце Сахновщинський ДЮКФП «Олімп», 3-місце ДЮСШ «Олімпія» (Орілька), 4-місце Кегичівська ДЮСШ, а серед дівчат: 1-місце Сахновщинський ДЮКФП «Олімп»-1 (Багата Чернещина), 2-місце Красноградська ДЮСШ, 3-місце Сахновщинський ДЮКФП «Олімп»-2 (Сахновщина), 4-місце  ДЮСШ «Олімпія» (Орілька), 5-місце Кегичівська ДЮСШ.
- 29 березня в селі Шевченкове закінчився турнір з більярду серед ветеранів (50+). Спочатку відбулися змагання попереднього раунду і до фіналу вийшли 4 кращих спортсменів, які у підсумку і визначили переможця та призерів. Так 1-місце посів Іван Середницький, 2-місце – Валентин Яцина, 3-місце – Павло Леонов і 4-місце – Роман Целуйко.
- 30 березня на штучному футбольному майданчику Красноградської ДЮСШ відбувся «Кубок дружби» з футболу, в якому взяло участь 5 команд з 4 громад Красноградського району. За підсумками усіх матчів турніру команди розташувалися у такому порядку: 1-місце ФК «Юкон-Агро» Наталине, 2-місце ФК «Олімп» Сахновщина, 3-місце ФК «Пящанський стиль» Піщанка, 4-місце ФК «Авангард» Красноград,          5-місце ФК «Фортуна» Зачепилівка. Кращим воротарем турніру визнано Владислава Солодовника (Сахновщина), кращим бомбардиром став Данило Каманін (Наталине)  та кращим гравцем – Ілля Лобанов (Піщанка).
- 31 березня в рамках проведення Спартакіади Красноградського району на честь воїнів ЗСУ відбулися змагання з шашок. Цього разу спортсмени змагалися на території Зачепилівської громади в Миколаївському ліцеї. Учасники зіграли по п’ять партій кожен з кожним. У підсумку переможцями в особистій першості серед чоловіків стали: 1-місце Ілля Погорілий (Красноградська ТГ). 2-місце Дмитро Каракаш (Зачепилівська ТГ), 3-місце Віктор Вавренюк (Сахновщинська ТГ); а серед жінок: 1-місце Анна Калантай (Красноградська ТГ), 2-місце – Людмила Голозубова (Старовірівська ТГ),  3-місце Вікторія Грезент (Кегичівська ТГ).                У командному заліку маємо такі результати: 1-місце Красноградська ТГ, 2-місце Сахновщинська ТГ, 3-місце Зачепилівська ТГ, 4-місце   Кегичівська ТГ, 5-місце  Старовірівська ТГ, 6-місце  Наталинська ТГ. 
- 31 березня в спортивній залі КЗ «Сахновщинський ДЮКФП «Олімп» відбулася першість закладу з важкої атлетики серед школярів (ривок + поштовх), в якій взяло участь 13 учасників. За підсумками двоборства у хлопців : 1-місце Володимир Попов, 2-місце Тимур Малюта, 3-місце Максим Чернятін, а серед дівчат: 1-місце Вероніка Мозгова, 2-місце Євгенія Кунашенко, 3-місце Олена Рудова.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь