A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Молодіжна лідерка Сахновщинської громади взяла участь у семінарі від Асоціації Молодіжних Центрів України

Дата: 05.04.2024 16:40
Кількість переглядів: 39

Фото без описуЗ 1 по 3 квітня 2024 року, у місті Буча Київської області, відбувся перший семінар в рамках менторської програми для філій Асоціації Молодіжних Центрів України (далі АМЦУ). Участь у ньому взяли представники молодіжних центрів та просторів Черкаської, Львівської, Кіровоградської та Харківської філій. На всеукраїнському рівні Сахновщинську громаду в складі Харківської філії представила молодіжна лідерка Ілона ТАРАНІЧЕНКО. 

Молодіжні представники Харківської філії, в рамках навчання, разом попрацювали над визначенням цілей, завдань, викликів з якими потрібно боротися для розвитку молодіжної політики регіону. Вони напрацювали стратегічні плани діяльності як на місцевому, так і на всеукраїнському рівні, вивчили досвід інших регіонів України та поділилися своїм.

Лідерка молодіжного руху нашої громади зазначає, що пройдене навчання допомогло зрозуміти як і навіщо функціонує АМЦУ, ще більше впевнитись у важливості розвитку молодіжного руху в громаді, відчути причетність молоді Сахновщини до творення молодіжної політики регіону та України загалом, структурувати послідовність дій для здійснення найбажанішої мети – створення молодіжного центру у Сахновщинській громаді. А також висловила щиру подяку від імені всієї молоді керівництву громади та голові Харківської філії АМЦУ «Мережа молодіжних хабів Харківщини» Олексію ШАПОВАЛОВУ за всебічну допомогу та підтримку розвитку молодіжного руху у Сахновщинській громаді. 

Молодіжний активізм, який природно формується у нашій громаді, вражає та надає впевненість щодо сьогодення і майбутнього нашого краю, а також країни в цілому. Бо молодь – це рушійна сила позитивних змін та прогресу. Віримо та підтримуємо нашу молодь і надалі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь