A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбулося звітування старости Дубовогрядського старостинського округу

Дата: 13.03.2024 16:51
Кількість переглядів: 71

Фото без опису13 березня 2024 року відбулося звітування старости Дубовогрядського старостинського округу – Олександра СТРЕЛЬЧЕНКА. Участь у ньому взяли секретар селищної ради Віталій ЯКОВЕНКО та радник селищного голови Сергій ЛИМАР. 

Староста детально прозвітував про результати роботи за минулий рік, розповів про демографічні дані, міграційний рух населення, рівень виконання своїх повноважень, заклади, які функціонують, кількість виданих довідок і наданих послуг за рік, інше.

Протягом 2023 року були виконані такі роботи: підтримувався благоустрій, здійснювався обкіс території та кладовищ, проведено гідродинамічне чищення свердловини, здійснено ремонт опалення в приміщенні старостату, видалено аварійні тополі в центрі села Дубові Гряди, видалено порослі клена на узбіччях доріг, створена та облаштована Алея Пам’яті загиблих односельчан, проведено косметичний ремонт приміщення старостату, проведено акцію, на якій разом з лісовим господарством було висаджено більше тисячі жолудів дуба для створення лісу на території округу.

Плани робіт на 2024 рік: згортання сміттєзвалища, вкладання бруківки біля Алеї Пам’яті, заміна водонапірної башти, підтримання благоустрою, інше.

Жителів старостату турбували питання щодо ремонту доріг, початку офлайн навчання в закладах освіти, функціонування соціального автобуса, відновлення проведеного інтернету у Дубовогрядській гімназії, недотримання закладами харчування комендантської години, земельні питання, інші.

На звітуванні була присутня завідувачка сектору «Сахновщинське бюро правової допомоги» Людмила КЛІМОВА. Вона впродовж обговорення надавала роз’яснення та консультаційну юридичну допомогу жителям старостату. Розповіла про можливість отримання безоплатної правової допомоги для мешканців громади. Присутні мали змогу особисто звернутись зі своїми питаннями до фахівчині.

Жителі старостату визнали роботу старости задовільною. 

Всі проблемні питання занотовані радником селищного голови Сергієм ЛИМАРЕМ та передані Володимиру СУЄЦЬКОМУ. Робота над їх розв’язаннями розпочата.

Детальніше зі звітом можете ознайомитись на офіційному сайті Сахновщинської селищної ради, в розділі «Звіти про роботу».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь