A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбулося пленарне засідання чергової XLIІІ сесії VIII скликання

Дата: 29.02.2024 15:47
Кількість переглядів: 86

Фото без опису29 лютого 2024 року у великому залі для засідань Сахновщинської селищної ради відбулося пленарне засідання чергової XLIІІ сесії VIII скликання.

На початок засідання було зареєстровано 18 депутатів, але депутати КОСТОЧКА В.О. та КУЩ К.О. одразу покинули залу засідання та не взяли участь в обговоренні жодного з питань порядку денного. Також, в приміщенні селищної ради перебували депутати ФІНТІСОВ В.П. та СИДОРЕНКО В.В., але вони не з’явились на засіданні сесії.

Пленарне засідання розпочалося під головуванням селищного голови Володимира СУЄЦЬКОГО, за участі 16 депутатів, керівників структурних підрозділів, старост. Традиційно, хвилиною мовчання, присутні вшанували пам’ять загиблих захисників України.

Після двох годин роботи сесії була оголошена перерва. Після її закінчення на засідання не з’явились депутати: ЛАВРОВА Л.В., ТКАЧЕНКО В.А., ФРАНКОВСЬКИЙ В.С., РОДЕНКО Ю.В..

Зважаючи на малу кількість зареєстрованих депутатів - 12 осіб, у роботі пленарного засідання XLIІІ сесії VIII скликання зроблено перерву до 5 березня.

В кінці першого пленарного засідання головуючий повідомив, що надійшли заяви від депутатів КОСТОЧКИ В.О. та ФІНТІСОВА В.П. про вихід з депутатської групи "Варта довіри".

Незважаючи на легковажне відношення деяких депутатів до своїх обов'язків, все ж вдалося прийняти декілька рішень. Серед них варто відзначити затвердження Програми підтримки матеріально-технічного забезпечення військових частин Збройних Сил України та інших військових формувань Харківської області на 2024 рік. Згідно з цією Програмою, для 5 військових частин, де служать наші земляки, буде виділена фінансова допомога з бюджету селищної ради в розмірі 3,6 мільйона гривень для придбання технічного обладнання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь