A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбулося звітування старости Огіївського старостинського округу перед жителями 

Дата: 27.02.2024 15:46
Кількість переглядів: 61

Фото без опису27 лютого 2024 року за участі селищного голови Володимира СУЄЦЬКОГО та секретаря селищної ради Віталія ЯКОВЕНКА відбулося звітування старости Огіївського старостинського округу Лариси ПЕТРЕНКО.

Староста доповіла про результати роботи за 2023 рік, демографічні дані та міграційний рух населення, стан виконання доручень, інформаційне забезпечення жителів старостату за звітний рік, кількість ВПО на 2023 рік, заклади які функціонують на території старостату, кількість виданих довідок, субсидій, пільг, характеристик, витягів, інше.

За 2023 рік на території сіл старостинського округу було виконано наступні роботи: підтримувався задовільний санітарний стан, замінено насоси, проведена роз’яснювальна робота по сплаті нового земельного податку мінімального податкового зобов’язання, організовано благодійні концерти на підтримку ЗСУ, а також огіївчани активно брали участь у спортивних змаганнях та посідали призові місця.

Цілі на 2024 рік: установленні на шести робочих свердловинах шафи захисту, упорядкування сміттєзвалища та кладовищ на території старостинського округу, проведення роз’яснювальної роботи щодо укладення договорів на вивіз сміття з Сахновщинським ПКП, ремонт відмостки будівлі Амбулаторії загальної практики – сімейної медицини у с. Огіївка.

Жителі звертались до старости та селищного голови з такими болючими питаннями: безперебійне функціонування та забезпечення сигналом зв’язку мобільних трансляційних станцій операторів під час відключення світла, офлайн навчання школярів, випадки розорювання сінокосів, які згубно впливають на довкілля, земельні питання, інші.

Жителі старостату визнали роботу старости задовільною. 

Володимир СУЄЦЬКИЙ вислухав усі звернення та скарги мешканців, взяв на контроль гострі питання.

Детальніше зі звітом можете ознайомитись на офіційному сайті Сахновщинської селищної ради, в розділі «Звіти про роботу».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь