Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбувся мітинг до других роковин з дня широкомасштабного вторгнення рф в Україну  

Дата: 24.02.2024 10:50
Кількість переглядів: 113

Фото без описуСьогодні виповнилось два роки з дати широкомасштабного вторгнення російських окупантів на територію України. Хоча сучасна російсько-українська війна розпочалась де-факто ще десять років тому, у лютому 2014 року, коли рф підло скористалась тим, що в Україні після Революції Гідності мали місце тимчасовий вакуум державної влади та деморалізація частини силового складу. Та саме 24 лютого 2022 року вторгнення російських військ на наші території остаточно викрило істинні наміри агресивного режиму.

З метою віддання шани подвигу українського народу у відсічі російської агресії, 24 лютого, біля Алеї Слави, відбувся мітинг та покладання квітів до других роковин з дня початку широкомасштабного вторгнення. Участь в якому взяли селищний голова, заступники селищного голови, працівники селищної ради, працівники Сахновщинської централізованої клубної системи та відділу освіти, культури молодості та спорту. 

Присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих від рук окупанта  військових і цивільних, запалили у лампадках вогонь пам’яті та поклали квіти до Алеї Слави.

Селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ у своїй промові подякував всім, хто протистоїть ворогові та наближає Перемогу України. Вшанував пам’ять героїв-земляків полеглих у боях за Батьківщину, висловив щирі співчуття родинам загиблих воїнів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь