A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Сахновщинська селищна рада підписала Меморандум про співпрацю з ВГО «Україна без сиріт»

Дата: 15.02.2024 16:58
Кількість переглядів: 86

Фото без опису14 лютого 2024 року відбулась зустріч заступників селищного голови, профільних спеціалістів селищної ради з директором Благодійної організації "Благодійний фонд "Люмос Україна" (далі БО "БФ "Люмос Україна") Ярославом ЛАГУТОЮ та представником Всеукраїнської громадської організації "Україна без сиріт" (далі ВГО "Україна без сиріт") Денисом ПОШЕЛКОМ. Метою зустрічі було обговорення співпраці на шляху реалізації проєкту "Комплексний захист, освіта та підтримка психічного здоров'я дітей та сімей, що повернулися та з числа ВПО у Харківській, Сумській та Житомирській областях".

Мета цього проєкту - створення Тимчасового освітнього простору (ТОЦ) у громаді для проведення заходів, реалізації програм та проєктів у сфері соціального захисту населення. Діяльність цього простору спрямована на підтримку дітей позбавлених батьківського піклування, дітей-сиріт, дітей з інвалідністю, малозабезпечених сімей з дітьми, включаючи прийомних батьків, усиновителів, внутрішньо переміщених осіб та інші вразливі групи громадян, які потребують соціальної допомоги та підтримки. Його донором виступає Організація Обʼєднаних націй, що діє через Управління з координації гуманітарних справ (ОСНА).

Між учасниками зустрічі були обговорені основні спільні дії по створенню та функціонуванні у Сахновщинській громаді ТОЦ в рамках проєкту, загальні строки співпраці, умови та зобов’язання сторін, інше. Результатом обговорень є підписання між Сахновщинською селищною радою та ВГО «Україна без сиріт» Меморандум про співпрацю.

Впровадження даного проєкту в громаді має стратегічне значення у соціальному та освітньому напрямках. Враховуючи те, що він розрахований на різних вразливих груп громадян, його реалізація сприятиме створенню безпечного та підтримуючого середовища для розвитку, освіти, подолання травм, підтримки психологічного здоров’я цих категорій. А це безпосередньо допоможе загальному підвищенню благополуччя та якості життя у громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь