A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

У Сахновщинській громаді відбулась літературна зустріч з письменницею Людмилою ОХРІМЕНКО

Дата: 08.02.2024 17:10
Кількість переглядів: 135

Фото без опису07 лютого 2024 року до Сахновщинської громади вдруге завітала письменниця, харків’янка, волонтерка, переможниця Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» – Людмила ОХРІМЕНКО. Цього разу вона відвідала Сахновщинську публічну бібліотеку та два місцевих волонтерських об’єднання.

Першу зустріч Людмила ОХРІМЕНКО провела в КЗ «Сахновщинська публічна бібліотека». Директор бібліотеки Любов ВОЛОШИНА представила всім присутнім запрошену гостю.

Потім про свої літературні проєкти, секрети власної творчості та головне – про історії написання своїх книг, розповіла сама письменниця. Презентація принесла всім масу позитивних емоцій, а сама Людмила ОХРІМЕНКО та її книги для багатьох стали дивовижним відкриттям. В кінці зустрічі присутні мали змогу придбати книгу авторки з її автографом.

Людмила ОХРІМЕНКО подарувала свої книги читачам бібліотек громади.

Потім письменниця провела зустріч з членами дитячого волонтерського об’єднання «Сонячні квіти». На захід завітали учні Сахновщинського ліцею № 1 разом зі своєю вчителькою Іриною ГЛУШКО. Під час зустрічі діти спілкувались з письменницею та ознайомились з новою дитячою книгою авторки «Люлечки – дарувальники снів».

Також школярі розповіли свої волонтерські історії, хто чим займається у волонтерському об’єднанні та подарували пані Людмилі вироби власного виробництва. Письменниця пообіцяла дітям, що обов’язково загадає про них у своїх книгах.

Останнім місцем, яке відвідала Людмила Леонідівна в Сахновщинській громаді, стало волонтерське об’єднання «Добра справа+». Жінки-волонтерки вже добре знайомі з письменницею. Людмила ОХРІМЕНКО вже навіть працює над книгою, де буде описана історія, яку переповіла засновниця Доброї справи + Наталя КОШЛЯК.

Зустріч пройшла під теплі розмови та смачний чай. Покинула авторка волонтерське об’єднання звісно не з пустими руками, дівчатка швеї подарували їй фірмові фліски-василіски.

Щиро вдячні Людмилі Леонідівні за те, що завітала в нашу громаду, поділилась з нашими жителями своєю творчістю. А також за те, що у такий важкий час розвиває українську літературу, культуру та допомагає нашим захисникам!

Наша країна багата на талановитих людей, і Сахновщинська громада в цьому ще раз впевнилась!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь