A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

У Сахновщинській селищній раді відбулась виїзна робоча нарада начальника РВА з керівниками громади

Дата: 05.02.2024 17:36
Кількість переглядів: 102

Фото без опису5 лютого 2024 року у малому залі для засідань Сахновщинської селищної ради начальник РВА Віктор ВОЙТЕНКО провів виїзну робочу нараду з Сахновщинським селищним головою Володимиром СУЄЦЬКИМ та головами інших територіальних громад району, заступниками селищного голови, керівниками комунальних установ, представниками районного військкомату, начальниками відділів Сахновщинської селищної ради.

На початку наради було обговорено питання призову мобілізаційних ресурсів та стан виконання плану громадами району. Доповіли з приводу цього заступник начальника Красноградського РТЦК та СП Сергій РОМАНЕНКО та начальник третього відділку Красноградського РТЦК та СП Едуард ДЕМЧЕНКО.

Далі керівники різних сфер діяльності громади поділились інформацією щодо стану справ у своїх галузях роботи, висловили проблемні аспекти, які потребують вирішення, та представили результати своєї роботи.

Недоліки та проблеми були обговорені спільно з керівництвом району, визначено шляхи їх вирішення. Критичні питання було взято на особистий контроль начальником РВА.

Після завершення наради її учасники відвідали відремонтовані укриття Сахновщинських ліцеїв №1 та №2. Обговорили деталі та можливість подальшого відновлення очного формату навчання. Віктор ВОЙТЕНКО відзначив, що роботи виконано на високому рівні, захисні споруди готові до експлуатування.

Подальшу увагу слід зосереджувати на інших пріоритетних завданнях, таких як залучення до навчання у ліцеях якомога більшої кількості школярів з інших закладів освіти громади, розроблення майбутнього плану та визначення системи навчання, оснащення меблями підвальних приміщень, організація підвозу учнів та інші.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь