A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Селищний голова взяв участь у звітуванні старости Володимирівського старостинського округу 

Дата: 18.01.2024 08:14
Кількість переглядів: 106

Фото без опису17 січня 2024 року відбулося звітування старости Ольги КОШОВОЇ за 2023 рік перед жителями Володимирівського старостату. Участь у ньому взяв селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ, секретар селищної ради Віталій ЯКОВЕНКО, завідувач сектору «Сахновщинське бюро правової допомоги» Людмила КЛІМОВА.

У своєму звіті Ольга Дмитрівна доповіла про результати роботи за 2023 рік, демографічні дані та міграційний рух населення, проведені заходи щодо упорядкування старостату, заклади, які функціонують, кількість призваних чоловіків та ВПО, рівень виконання нею доручень та своїх повноважень, результати виконаних громадських робіт у старостаті, кількість виданих довідок і наданих послуг за рік. Відзначила, що у звітному періоді зменшилася кількість населення, а також поголів’я корів та овець.

Серед важливих досягнень за 2023 рік є розв’язання наболілого питання для старостату - заміна водонапірної башти. За сприяння селищного голови, депутатського корпусу та жителів старостату башту замінено. 

У планах на 2024 рік визначено: облаштування території біля нової водонапірної башти, підтримання санітарного стану старостату, грейдерування та ремонт доріг, ліквідація стихійних звалищ, залучення працівників до суспільно-корисних робіт і контроль за популяцією диких тварин.

«Хочу подякувати селищному голові, депутатам, працівникам селищної ради, фермерським господарствам, місцевим підприємцям, одноосібникам та всім, хто протягом року допомагав у розв’язанні багатьох питань старостату», - сказала завершивши свій звіт Ольга Дмитрівна. 

Старості та селищному голові жителі ставили питання щодо опалення у комунальних установах старостату, очищення доріг від снігу, надання одноразової соціальної допомоги сім'ям військовослужбовців та загалом наявності діючих соціальних програм.

Селищний голова відповів на поставлені питання, проанонсував, що задля покращення благоустрою старостатів Сахновщинської громади, було закуплено 15 бензокіс, які найближчим часом будуть направлені у старостинські округи. Також було повідомлено, що процес відстрілу диких звірів розпочато, відповідні фахівці вже активно працюють і невдовзі відвідають кожен старостат, який стикається з проблемами від диких тварин.  Питання, які вимагають вивчення, були занотовані радником селищного голови Сергієм ЛИМАРЕМ для подальшого їх опрацювання спеціалістами та скорішого вирішення. Селищний голова вислухав всі звернення та скарги мешканців, взяв на контроль гострі питання.

На звітуванні була присутня завідувачка сектору «Сахновщинське бюро правової допомоги» Людмила КЛІМОВА. Вона розповіла про діяльність сектору та можливість отримання безоплатних правничих консультацій для мешканців. Присутні мали змогу особисто звернутись зі своїми питаннями до фахівчині.

Робочий візит тривав близько півтори години, цей час пройшов максимально продуктивно. Робота над проблемними питаннями Володимирівського старостинського округу вже розпочата.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь