A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Селищний голова взяв участь у звітуванні старости Лигівського старостату та провів прийом громадян

Дата: 10.01.2024 16:13
Кількість переглядів: 120

Фото без опису10 січня 2024 року селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ взяв участь у звітуванні старости Лигівського старостинського округу Лариси РАДЗІВІЛО. 

 

Староста доповіла жителям про свою діяльність за 2023 рік. Прозвітувала про демографічні дані в межах старостату, виділяючи основні тенденції та зміни протягом звітного періоду. Проінформувала про використання земельних ресурсів та стан ведення сільського господарства, благоустрій сільських населених пунктів та модернізацію Лигівського водогону у 2023 році. Детально описала свою активність і результативність у виконанні обов'язків протягом минулого року, підкреслюючи досягнуті цілі, виконані завдання і статистичні показники оформлених та виданих документів за звітний рік.

Особливо гостро стоять питання у старостаті з ремонтом центрального  пам’ятника села Лигівка, який має аварійний стан, низькі демографічні показники, відсутність відстрілу диких тварин з ознаками сказу по селах старостату, значне зменшення голів рогатої худоби, критичний стан покриття доріг.

Завершуючи свій звіт Лариса Костянтинівна подякувала жителям старостату за їх активність, небайдужість, патріотизм та долучення до зборів спрямованих на допомогу нашим воїнам.

Звіт старости Лигівського старостинського округу, у повному обсязі, найближчим часом буде опублікований на офіційному сайті Сахновщинської селищної ради.

Після звітування жителі мали змогу особисто звернутись та поставити питання старості, а також селищному голові. Звучали такі проблемні питання: надання можливості здачі аналізів у місцевій амбулаторії села Лигівка, відсутність в громаді вакцини для щеплень від вірусних захворювань, відстріл диких тварин, необхідність ремонту вуличного освітлення по деяких вулицях сіл Лигівка та Бондарівка, ремонт центральної дороги села Лигівка, будування шкільного укриття та відновлення навчального процесу, земельні питання.

Більшість з озвучених жителями старостату проблем потребують глибшого вивчення спеціалістами селищної ради. Володимир СУЄЦЬКИЙ взяв ці питання на особистий контроль задля скорішого їх вирішення.

Також селищний голова коротко проінформував громадян про результати роботи селищної ради за 2023 рік та плани на 2024.

Секретар селищної ради Віталій ЯКОВЕНКО закликав жителів Лигівського старостату висловити свої пропозиції щодо потреб та перспектив староста для їх включення у соціально-економічний план розвитку Сахновщинської громади на період 2024-2026 років.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь