Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

У закладах освіти Сахновщинської громади відбувається видача дітям новорічних подарунків 

Дата: 28.12.2023 16:40
Кількість переглядів: 196

Фото без описуЗа ініціативи селищного голови Володимира СУЄЦЬКОГО та за рахунок виділених депутатами коштів з бюджету були закуплені новорічні подарунки у кількості 2 524 штуки для діток, які навчаються у дошкільних та шкільних закладах освіти громади. Подарунки вже доставили 7 дитячим садочкам (у кількості 477 пакунки) та 15 школам, включаючи філії (у кількості 2 047 пакунки).  

На сьогодні у більшості шкіл та садочків їх вихованці вже отримали новорічні пакунки, в деяких з них ще відбувається процес видачі. 

26 та 27 грудня на заходи супроводжені видачею пакунків з солодощами, які відбувалися у  Сахновщинських закладах дошкільної освіти (ясла-садок) №1 та №2, завітав селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ разом з депутатками Красноградської районної ради Світланою ПОПОВОЮ та Лілією ПОПОВОЮ. Районні депутатки додатково, від Благодійного фонду «Хто, як не ми», вручили дошкільнятам подарунки до новорічних свят.

«Дуже боляче дивитись на пусті школи та садочки, а ще більше на веселі очі дітей під час зустрічі зі своїми однолітками, які так виразно кажуть про потребу в комунікації та звичного життя. Окупанти забирають право на навчання та безтурботне дитинство наших маленьких громадян, і найбільше чого ми прагнемо та над чим працюємо – це, по-перше, наша Перемога та, по-друге, повернення дітей до навчання у закладах освіти. У такі важкі часи надто важливо підтримувати наших дітей та радувати їх хоча б такими дрібничками, як короткі зустрічі з однолітками та новорічні подарунки з частинкою дива всередині», - висловися Володимир СУЄЦЬКИЙ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь