Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Сахновщинської селищної ради

Дата: 18.12.2023 13:18
Кількість переглядів: 152

Фото без опису18-го грудня 2023 року у малому залі для засідань Сахновщинської селищної ради відбулось позачергове засідання виконавчого комітету під головуванням селищного голови Володимира СУЄЦЬКОГО. 

Члени виконавчого комітету розглянули такі питання порядку денного:
1. Про схвалення проєкту бюджету Сахновщинської селищної територіальної громади на 2024 рік.
2. Про попередній розгляд та схвалення внесення змін до цільової Програми «Місцева програма «Питна вода» на 2023-2025 роки».
3. Про попередній розгляд та схвалення «Програми з підтримки критичної інфраструктури на території Сахновщинської селищної ради на період 2023-2027 років».
4. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на території Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області.
5. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на території Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області.
6. Про встановлення відкоригованих одноставкових тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії для бюджетних установ Сахновщинської селищної ради.
7. Про надання адресної матеріальної допомоги громадянам за їх особистими зверненнями до селищної ради.
8. Про надання виплат військовослужбовцям, учасникам бойових дій, потерпілих внаслідок російської агресії та війни в Україні.
9. Про визначення на 2024 рік видів громадських робіт та переліку об’єктів, на яких засуджені повинні виконувати такі роботи.
10. Про визначення на 2024 рік видів громадських робіт та переліку об’єктів, на яких порушники повинні виконувати такі роботи.
11. Про продовження терміну перебування дітей в сім’ї патронатного вихователя.
12. Про надання дозволу неповнолітньому, який діє за згодою свого піклувальника, на підписання договору оренди земельної ділянки.
13. Про надання дозволу неповнолітньому, який діє за згодою свого піклувальника, на підписання договору оренди земельної ділянки.
14. Про призначення опікуна дитини, позбавленої батьківського піклування та призначення піклувальника, дитини, позбавленої батьківського піклування.

З усіх питання порядку денного прийнято рішення, які відповідно до Регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь