A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадських слухань

Дата: 14.12.2023 17:03
Кількість переглядів: 121

Фото без описуПОВІДОМЛЕННЯ про проведення  громадських слухань з питання: «Детальний план території, обмеженої  вулицею Полтавською, провулком Матросова та садибною житловою забудовою по вулицях Полтавській та Матросова  в межах селища Сахновщина  на території територіальної громади Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області для розміщення об’єкту громадської забудови»

1. Інформація про рішення селищної ради щодо розроблення проєкту містобудівної документації на місцевому рівні:
Детальний план території розроблений відповідно до  рішення ХХХ сесії Сахновщинської селищної ради VІІІ скликання від 18 травня 2023 року № 2298 - VІІІ «Про розроблення детального плану території, обмеженої вулицею Полтавською, провулком Матросова та садибною житловою забудовою по вулицях Полтавській та Матросова в межах селища Сахновщина на території територіальної громади Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області для розміщення об’єкту громадської забудови».

2. Завдання на розроблення Детального плану території додаються.

3. Відомості про замовника і розробника Детального плану та підстави для його розроблення:
Замовник Детального плану території: Сахновщинська селищна рада, (Харківська область, Красноградський район, селище Сахновщина, вул. Шмідта, буд. 10).
Розробник Детального плану території: ПП «ДОМІНІОН ХАРКІВ» (61001, м. Харків,      пр. Гагаріна, 43/2, офіс 703/1, код ЄДРПОУ: 35246861).
Підстава розроблення: 
- рішення ХХХ сесії Сахновщинської селищної ради VІІІ скликання від 18 травня 2023 року № 2298 - VІІІ «Про розроблення детального плану території, обмеженої вулицею Полтавською, провулком Матросова та садибною житловою забудовою по вулицях Полтавській та Матросова в межах селища Сахновщина на території територіальної громади Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області для розміщення об’єкту громадської забудови», договір №.2306-110-П від 16.06.23р.

4. Інформація про дату, час і місце проведення громадських слухань та умови участі в них:
08 січня 2024 року о 10.00, зала засідань адміністративної будівлі Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області за адресою: Харківська область, Красноградський район, селище Сахновщина, вул. Шмідта, буд. 10.
У громадських слуханнях можуть брати участь: 
   -  громадськість (одна чи більше фізичних або юридичних осіб, їх об’єднання, організації або групи, зареєстровані на території, на яку поширюється дія Детального плану території); 
   -  уповноважені особи підприємств, установ, організацій, незалежно від форми власності, які розташовані на території, щодо якої розробляється така документація; 
   -  уповноважені посадові особи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, повноваження яких поширюється на територію, щодо якої розробляється містобудівна документація, а також на територію, суміжну з територією, щодо якої розробляється така документація; 
   -  представники замовника розроблення містобудівної документації та розробника містобудівної документації.
Під час реєстрації учасників громадських слухань та пропозицій (зауважень)  громадськості  організатором  проведення громадських  слухань  забезпечується  ідентифікація фізичних осіб, представників юридичних осіб. 
Пропозиції (зауваження) фізичних та юридичних осіб, які не подали підтверджуючих  документів для забезпечення їх ідентифікації, не розглядаються.

5. Інформація про час і місце, де у вільному доступі до дати проведення громадських слухань (в тому числі у вихідні дні та в неробочий час) можна ознайомитися з матеріалами проєкту містобудівної документації на місцевому рівні на паперових чи інших твердих (матеріальних) носіях:
- понеділок-четвер - з 08 год. 00 хв. до 17 год. 15 хв., п’ятниця - з 08 год. 00 хв. до 16 год. 00 хв., крім вихідних та святкових днів – приміщення Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області за адресою: Харківська область, Красноградський район, селище Сахновщина, вул. Шмідта, буд. 10, каб. 28;
- у вихідні дні та неробочий час – приміщення Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області за адресою: Харківська область, Красноградський район, селище Сахновщина, вул. Шмідта, буд. 10,  1 поверх, кімната чергового працівника.
Телефон для довідок: 05762 31003.
Строк ознайомлення з проєктом Детального плану: з 14.12.2023р. по 05.01.2024р. 

6. Інформація про посадову особу замовника розроблення містобудівної    документації, відповідальну за забезпечення  організації  розгляду  пропозицій (зауважень), та адресу, за якою можуть надсилатися пропозиції (зауваження):
Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій громадськості – начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Ігор Репринцев.

Пропозиції (зауваження) направляти за адресою: Харківська область, Красноградський район, селище Сахновщина, вул. Шмідта, буд. 10, каб. 28 або на електроннну адресу селищної ради: sahgromada@ukr.net. Кожен учасник громадських слухань має право подати пропозиції (зауваження), поставити запитання усно чи письмово.

7. Матеріали щодо проєкту містобудівної документації на місцевому рівні  в  повному  обсязі  відповідно до визначеного в установленому законом порядку складу та змісту, крім інформації, яка відповідно до закону становить державну таємницю або належить до інформації з обмеженим доступом.
(таблиця №1)

8. Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій:     
-  строк подання пропозицій до проєкту Детального плану: з 14.12.2023р. по 05 01.2024р.; 
- строк завершення розгляду пропозицій до проєкту Детального плану: оприлюднення результатів розгляду пропозицій громадськості до проектів містобудівної документації на місцевому рівні здійснюється у двотижневий строк з дня їх прийняття шляхом опублікування в медіа, що поширюються на відповідній території, а також розміщення таких рішень на офіційному веб-сайті замовника містобудівної документації;  
- місце подання пропозицій: у письмовій формі на адресу Сахновщинської селищної ради Харківська область, Красноградський район, селище Сахновщина, вул. Шмідта, буд. 10, каб. 28 або на електроннну адресу селищної ради: sahgromada@ukr.net.


Селищний голова                                                                                                                Володимир СУЄЦЬКИЙ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь