Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Руслана КОРІННА – переможець конкурсу «Молодіжний лідер року-2023»

Дата: 11.12.2023 14:23
Кількість переглядів: 170

Фото без опису08 грудня 2023 року у Харкові в приміщенні конференц зали «BlueHall» на території «Fabrika.Space» відбулась урочиста церемонія нагородження щорічного обласного фестивалю «Молодіжний лідер року - 2023».

Цей фестиваль є традиційним для Харківщини та проводиться з метою виявлення, підтримки та заохочення молодіжних лідерів, які сприяють створенню соціально-економічних, політичних, організаційних та правових умов для життєвого самовизначення, реалізації творчого потенціалу молоді в інтересах суспільства.

Цього року було подано 47 заявок, серед яких визначено 22 переможця у 12 номінаціях. Для участі у фестивалі від Сахновщинської громади були направлені дві кандидатури Руслана КОРІННА в галузі «Волонтерство» та Анжела КОЛІСНІЧЕНКО в галузі «Культура».  

За результатами підсумків проведення фестивалю були визначені переможці та лауреати за вагомі досягнення у різних сферах діяльності та активну громадську роботу. Переможцем в номінації «Волонтерство» стала наша незламна, невтомна та смілива красуня Руслана КОРІННА.  «Сьогоднішня нагорода – це заслуга кропіткої роботи всієї команди «Серця незламних»! Всі досягнення, всі перемоги я розділяю зі своєю командою та однодумцями», - зазначила Руслана після вручення нагороди. Анжела КОЛІСНІЧЕНКО стала лауреатом у  номінації «Культура».

Урочисте нагородження переможців провели Директор департаменту культури і туризму Харківської обласної військової адміністрації Едуард ПАВЛЕНКО, заступник керуючого справами Харківської обласної ради Максим КОЛІНЬКО, заступник начальника Управління у справах молоді та спорту  Харківської обласної військової адміністрації Руслан ГВІЛІЯ, директор Харківського обласного центру молоді Юрій ТРАЧУК.

Вітаємо пані Руслану з перемогою, а пані Анжелі дякуємо за участь у фестивалі! Неймовірно пишаємося нашими земляками, діяльність яких високо оцінюють на обласному рівні! Дякуємо Вам за добрий приклад, за втілення сміливих ідей на благо розвитку Сахновщинської громади та за невтомне наближення Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь