Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Селищний голова провів зустріч-нараду з волонтерами громади та привітав їх з професійним святом 

Дата: 06.12.2023 10:16
Кількість переглядів: 170

Фото без описуДо Міжнародного дня волонтера, 5-го грудня, селищний голова провів зустріч-нараду з представниками місцевих волонтерських центрів та об’єднань. Володимир СУЄЦЬКИЙ привітав всіх з професійним святом, подякував за важку працю та внесок у наближення Перемоги. Присутні під час зустрічі обговорили плани на майбутнє, спрямовані на подальший розвиток та підтримку волонтерської діяльності в громаді.

Зустріч пройшла в затишній атмосфері за чашкою чаю з солодощами. Бо так важливо, особливо представникам такої відповідальної та динамічної професії, хоч колись сповільнитись та поспілкуватись з колегами в теплій обстановці.

Під кінець свого вітального слова представниця громадської організації «Захисник краю» Валентина КОСТОЧКА передала від організації подяку за активну громадську позицію, плідну співпрацю та вагомий внесок у суспільне життя громади, надважливу підтримку жителів деокупованих територій нашої країни та військовослужбовців ЗСУ заступнику селищного голови Максиму КАРПЛЮКУ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь