Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

З Міжнародним днем волонтера

Дата: 05.12.2023 12:08
Кількість переглядів: 115

Фото без описуШановні волонтери, вітаємо вас з Міжнародним днем волонтера!

Коли українці чують слово «волонтер», кожному на думку приходить своє. Хтось згадує грім ракет та обстріли, хтось холодний підвал, хтось затоплений Херсон, хтось дорогу в безпеку з окупованої домівки, хтось врятоване своє життя разом з домашнім улюбленцем, таку потрібну допомогу у вигляді їжі, одягу, ліків в темні часи втрати своєї домівки, хтось участь в масштабному зборі для ЗСУ, хтось плетіння маскувальних сіток, хтось сирий окоп та світлі очі волонтера, хтось допомогу у боротьбі зі страшною хворобою, хтось забезпечення взводу технічними засобами, хтось солодкий присмак цукерок у різдвяні свята, яких вже ніколи не подарує тато…

З війною змінилось багато чого, як і сенси слова «волонтер» для українців. Але ці асоціації не про смуток, а про міць, силу, захист, доброту, сміливість, щирість… незламність!

Дорогі волонтери, ви – люди-титани! Люди, які у найтемніші часи стали для багатьох українців янголами-охоронцями. Ви не просто надаєте допомогу – ви стаєте опорою і надією. Ви перші до кого звертаються наші військові й перші, хто їм допомагає. Ви наш тил, ви наш захист, ви – наші Герої!

Шановні волонтери Сахновщинської громади та України! Дякуємо вам за невтомну працю, відданість українському народові, патріотизм, допомогу та наближення нашої Перемоги! Ваша жертовність і енергія надихають нас гідно проходити випробування та протистояти ворогу.

Нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею, будуть сильними ваші янголи-охоронці, міцного здоров’я, добробуту, злагоди і скорішого миру в нашій країні! Бережіть себе! 

Також в цей день хочеться згадати та вшанувати пам’ять всіх волонтерів, які віддали свої життя допомагаючи іншим в небезпечних точках нашої країни. Низький уклін та вічна пам’ять!

Цінуймо наших волонтерів та не забуваймо донатити!

Зі святом! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь