Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Сахновщинську підприємницю Дарину НЕСТЕРЕНКО відзначено в числі кращих молодих підприємців Харківської області 

Дата: 29.11.2023 14:46
Кількість переглядів: 256

Фото без опису28 листопада 2023 року Харківський обласний центр молоді відзначив кращих молодих підприємців області. У приміщенні конференц - зали «Classroom» на території «Fabrika space» відбувся молодіжний форум «Молодий підприємець-2023. Бізнес загартований війною», на якому відзначили молодих підприємців Харківської області, що сприяють розвитку молодіжної політики в громадах, підтримують ініціативи молоді,  співпрацюють з установами, які займаються молодіжною роботою. Від Сахновщинської громади в числі нагороджених була молода, талановита та активна підприємниця Дарина НЕСТЕРЕНКО, яка займається бізнесом в «BeautySfera». 

Участь у заході взяли начальник Управління у справах молоді та спорту Харківської обласної військової адміністрації Костянтин АНАНЧЕНКО, директор Харківського обласного центру молоді Юрій ТРАЧУК, молоді підприємці області та представники громадськості.

«В Україні підприємницька діяльність є шанованою, але в той же час і нелегкою. У наш складний воєнний час професію підприємця обирають сильні, ініціативні і енергійні люди, які здатні взяти на себе відповідальність за ведення власного бізнесу. Бажаю всім вам міцного здоров’я, успіхів та нескінченної ділової енергії для втілення нових бізнес-проєктів!», - такими словами розпочав захід Костянтин АНАНЧЕНКО.

Далі тривала офіційна церемонія нагородження, неформальне спілкування та обмін досвідом.  

«Дуже приємно, що мої старання не проходять марно, а мають свою цінність. Тільки вперед!», - зазначила Дарина після вручення премії. Вітаємо представницю нашої громади з відзнакою!

Довідково: Дарина НЕСТЕРЕНКО закінчила Харківський Національний Фармацевтичний Університет. В сфері косметології починала працювати в Харківських салонах краси, а з початку повномасштабного вторгнення відкрила власну справу в рідній Сахновщині. Офіційно зареєстрована як підприємець та сплачує податки до місцевого бюджету, також активно сприяє розвитку молодіжної політики в громаді. У планах тісна співпраця з молоддю та проведення майстер-класів по догляду за обличчям. Як правило, у кожного майстра є своє коло постійних клієнтів, які регулярно користуються його послугами, так і у молодої косметологині вже є свої вдячні клієнти. Дарина бажає присвятити своє професійне життя «створенню» красивих і здорових людей, і вона знайшла для себе напрямок до душі. Бажаємо успіхів і процвітання!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь