Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

У Сахновщинській громаді відбувся виїзний захід «Ярмарок вакансій та грантів» Харківського обласного центру зайнятості 

Дата: 23.11.2023 16:00
Кількість переглядів: 123

Фото без опису22 листопада 2023 року заступник селищного голови Максим КАРПЛЮК взяв участь у виїзному заході організованому Харківським обласним центром зайнятості – ярмарку вакансій та грантів, яке відбулось в селі Огіївка. Метою заходу було інформування та консультування населення щодо можливостей працевлаштування та участі у розроблених Державною службою зайнятості програмах, таких як "Армія відновлення", "Ваучер на навчання", "Власна справа", "Грант для ветеранів та їх сімей" тощо.

На захід завітав директор Харківського обласного центру зайнятості Олександр КОТУКОВ, який відкрив захід та проінформував присутніх про діяльність центру і результати його роботи у поточному році.

Заступник селищного голови в своєму виступі наголосив на ефективній взаємодії зі службою зайнятості: «Шляхом ефективної співпраці Сахновщинської селищної ради зі службою зайнятості впродовж року було багато зроблено для нашої громади.  До прикладу, протягом 2023 року було укомплектовано 210 вакансій. Плідну роботу проведено і в залученні громадян до громадських робіт, в них взяли участь 67 осіб громади, у суспільно корисних – 452 особи, а також видано 54 ваучери на здобуття професійної освіти жителям громади та інше. Однак вважаю, що у наступному році жителі громади повинні бути ще більш активними та використовувати всі можливості та програми, які надає центр зайнятості. Сподіваємось на ще більш плідну співпрацю у 2024 році!»

Територія для проведення ярмарку була поділена на інформаційні та консультативні зони. Де зацікавлених громадян консультували спеціалісти служби зайнятості, а також роботодавці місцевих підприємств та установ мали можливість проінформувати про актуальні вакансії. 

Жителі громади могли отримати правничі консультації звернувшись до завідувача сектору «Сахновщинське бюро правової допомоги» Людмили КЛІМОВОЇ, яка також взяла участь у публічному заході ХОЦЗ.

Красноградська районна організація Товариство Червоного Хреста України протягом заходу пригощали його учасників гарячими напоями. 

Нагадуємо, що спеціалісти Сахновщинського відділення Красноградської філії ХОЦЗ надають інформаційні та консультаційні послуги з будь-яких питань стосовно працевлаштування та участі у розроблених програмах за адресою: смт Сахновщина, вул. Тарасів шлях, 68.

Не втратьте можливість скористатись пропозиціями щодо працевлаштування, навчання чи розвитку вже існуючого бізнесу! Зробіть крок до покращення свого життя та своєї країни!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь