Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Сахновщинський селищний голова провів виїзний прийом громадян у Дубовогрядському старостинському окрузі

Дата: 15.11.2023 17:06
Кількість переглядів: 210

Фото без опису15 листопада 2023 року відбувся виїзний особистий прийом громадян селищним головою Володимиром СУЄЦЬКИМ у Дубовогрядському старостаті.

До селищного голови жителі старостату звертались з питаннями щодо закупівлі роутерів у заклади освіти та культури, терміни початку функціонування соціального автобуса, технічного забезпечення адміністративного приміщення старостату, розв’язання земельних питань, інше.

Після спілкування з жителями старостату селищний голова разом зі старостою, Олександром СТРЕЛЬЧЕНКОМ, відвідали місце, де дубовогрядці вирішили створити Алею пам’яті загиблим на війні Героям-землякам. Олександр Васильович висловив голові потребу у допомозі закупівлі будівельних матеріалів для облаштування пам’ятного місця. Володимир СУЄЦЬКИЙ сказав, що безумовно посприяє у придбанні зазначених матеріалів та найближчим часом направить їх до старостату.
 
Керівники відвідали й заклади освіти та культури Дубовогрядського старостинського округу. Селищний голова поцікавився у фахівців цих закладів про наявні проблеми й потреби, та включив отриману інформацію до своєї роботи.

У Дубовогрядському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) Володимир Володимирович оглянув якість нещодавно встановленого котла. Поцікавився про його роботу у працівників закладу, які запевнили, що котел відповідає всім стандартам та належним чином забезпечує потрібний температурний режим приміщення.

Кожен, хто сьогодні озвучував проблемні питання був почутий селищним головою. Жодне звернення не буде залишене поза увагою та найближчим часом буде вирішене.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь