Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Сахновщинська селищна рада – переможець обласного конкурсу «Разом в майбутнє»

Дата: 13.04.2023 13:49
Кількість переглядів: 61

Фото без описуДо Конкурсного комітету від громад Харківщини надійшло 92 проєктні заявки на участь в конкурсі «Разом в майбутнє». 6 квітня 2023 року Конкурсним комітетом визначено 45 проєктів-переможців, одним з яких став проєкт Сахновщинської селищної ради «Забезпечення належних умов проживання на території Сахновщинської територіальної громади шляхом покращення послуг з вивозу ТПВ».

Здобута перемога  в конкурсі надасть можливість придбати для громади  сучасну спецтехніку – сміттєвоз з боковим завантаженням. Що дасть змогу зменшити навантаження на наявну техніку та  розпочати роботи з розширення зони обслуговування по сільським населеним пунктам громади.

Сміттєвоз, придбаний в результаті співпраці та співфінансування обласного,  селищного бюджетів та партнерських коштів, перебуватиме в користуванні Сахновщинського ПКП.

Загальний бюджет проєкту складає 3 млн. 150 тис. гривень. Інвестиції з обласного бюджету складуть – 1,0 млн. гривень, бюджету селищної територіальної громади  2 млн. 050 тис.грн, партнерських організацій - 100,0 тис.грн. ( ПОСП «Нарек» - 50,0 тис.грн.,  СФГ «Мрія» - 50,0 тис.грн.).

Дякуємо за  співпрацю Харківській обласній раді,  Конкурсному комітету Харківської обласної ради за об’єктивну оцінку нашої проєктної заявки та  партнерським організаціям.

Сподіваємось на подальшу співпрацю та підтримку Харківської обласної ради з метою розв'язання важливих питань для розвитку Сахновщинської селищної територіальної громади в цей складний для країни час!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь