Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

У Сахновщинській громаді відбувся благодійний ярмарок «Зігрій солдата!» на підтримку ЗСУ

Дата: 23.10.2023 21:43
Кількість переглядів: 360

Фото без опису21 жовтня 2023 року, на центральній площі селища Сахновщина, відбувся традиційний осінній благодійний ярмарок під символічною назвою "Зігрій солдата!" Головною метою заходу було не лише забезпечити жителів громади сільськогосподарською продукцією за зниженими цінами, але й збір коштів для закупівлі тканини для пошиття зимової форми нашим захисникам.

Ярмарок розпочався о 9:00 та тривав до 11:00. Там можна було придбати вироби ручної роботи, випічку, молочні та м’ясні продукти, рибу, овочі, фрукти, саджанці рослин, зернові та зернобобові культури, олію, одяг, декоративні прикраси та інше.

Участь у продажі продукції взяли: КЗ «Сахновщинська централізована клубна система», КЗ «Сахновщинський краєзнавчий музей», КЗ «Сахновщинська публічна бібліотека», КЗ «Сахновщинська дитяча музична школа», КЗ «Сахновщинський будинок дитячої та юнацької творчості», активні учасники художньої самодіяльності, представники старостинських округів громади, Дитяче волонтерське об’єднання «Сонячні квіти», Громадська організація «Добра справа+».

Також до ярмарку приєдналась Громадська організація "Захисник краю", яка збирала кошти на власні потреби. Після підрахунку коштів лічильна комісія зазначила, що до благодійного збору на тканину для пошиття зимової форми захисникам громадська організація не доєдналась.


Торгівлю продовольчої сільськогосподарської продукції здійснювали такі сільськогосподарські підприємства громади: СВК «Україна, ДП АФ «Вікторія», ПРаТ «Сахновщинське ім. М. О. Ключки», ПСП «Маяк», СФГ «Восход», СФГ «Бєлік», СФГ «Майборода», СФГ «Смолянніков», СФГ «Франковський», ПП «Сіренко», ПП «Крикля Г. М.», інші.

Супроводжувався ярмарок художніми номерами патріотичного спрямування підготовленими працівниками КЗ "Централізована клубна система."

Наприкінці заходу лічильна комісія зробили підрахунок коштів і представили публіці такі результати:

Працівники відділу освіти, культури, молоді та спорту – 30 063,50 грн;

Сонячні квіти – 1000 грн;

Сільськогосподарські підприємства – 4 904,10 грн;

Всього: 35 967, 60 грн

Благодійний захід завершився оголошенням результатів та передачею скриньки з грошима селищним головою Володимиром СУЄЦЬКИМ голові громадської організації «Добра справа+» Наталії КОШЛЯК.

"Сьогоднішній день вкотре став свідченням того, що об’єднавшись ми здатні робити великі справи. Зібравши цю суму ми зробили важливий крок у напрямку забезпечення комфорту під час настання холодів нашим військовим. Дякую всім та продовжуємо робити разом добрі справи!" - сказав селищний голова.

Наталія КОШЛЯК звернулася до жителів громади з подякою за пожертвування на тканину та наголосила на важливості всебічної підтримки військових у цей важкий воєнний час. Також відзначила, що їхня громадська організація спільними зусиллями відшила для наших захисників України 14 721 виріб. Загалом вони, завдяки власній праці, заощадили понад 7 мільйонів гривень для Збройних Сил України.

Сахновщинська селищна рада висловлює подяку всім учасникам та організаторам ярмарку! Керівникам підприємств, їх спеціалістам за вирощену продукцію та її продаж на ярмарку по доступним для людей цінам! Дякуємо жителям громади, які долучись до збору! І звісно велика вдячність ГО «Добра справа+» за їх плідну працю та наближення Перемоги!

Шановні жителі громади! Наразі пошиття зимової форми є найактуальнішою потребою для захисників. «Добра справа+» отримує багато термінових замовлень від бригад різних напрямків оборони, а тканини для пошиття спецодягу не вистачає. Тож, не будьмо байдужими, зіграймо наших захисників задонативши за реквізитами: 5168757423613183 (ПриватБанк), 5375411203392993 (monobank). Кожна гривня важлива!

Сильні, коли єдині! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь