Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбулося пленарне засідання ХXXVI чергової сесії Сахновщинської селищної ради VIIІ скликання

Дата: 19.10.2023 15:56
Кількість переглядів: 165

Фото без опису19 жовтня 2023 року у великому залі Сахновщинської селищної ради відбулось пленарне засідання ХXXVI сесії VІІІ скликання під головуванням селищного голови Володимира СУЄЦЬКОГО. 
У засіданні участь взяли 21 депутат, керівники комунальних підприємств, керівники структурних підрозділів, представники правоохоронних органів.

Депутати розглянули такі питання порядку денного: 

1. Про готовність підприємств, установ та закладів, розташованих на території селищної ради, до опалювального сезону.
2. Про Порядок демонтажу незаконно встановлених тимчасових споруд на території Сахновщинської селищної ради.
3. Про визначення адміністратора послуги з управління побутовими
відходами на території Сахновщинської селищної ради.
4. Про затвердження Програми створення, поновлення та використання місцевого матеріального резерву для ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного, природного, соціального та воєнного характеру Сахновщинської громади на 2023-2025 роки.
5. Про зміни до рішення ХХІХ сесії VІІІ скликання від 30 березня 2023 року №2206-VIII «Про внесення змін та затвердження переліку об’єктів нерухомого майна комунальної власності, що підлягає приватизації у 2023 році».
6. Про передачу рухомого майна комунальної власності Сахновщинської територіальної громади Сахновщинському ПКП.
7. Про внесення змін до структури та штатного розпису Сахновщинської селищної ради.
8. Про внесення змін до переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ Центр надання адміністративних послуг Сахновщинської селищної ради.
9. Про стан готовності закладів освіти Сахновщинської селищної ради до нового навчального року та опалювального сезону 2023/2024 роки.
10. Про затвердження стратегії розвитку Комунального закладу «Дубовогрядська гімназія» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області.
11. Про затвердження стратегії розвитку Комунального закладу «Олійниківська гімназія» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області.
12. Про затвердження стратегії розвитку Комунального закладу «Костянтинівський ліцей» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області.
13. Про затвердження стратегії розвитку Комунального закладу «Новоолександрівський ліцей» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області.
14. Про затвердження стратегії розвитку Комунального закладу «Шевченківський ліцей» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області.
15. Про затвердження Кодексу етики депутатів Сахновщинської селищної ради.
16. Про внесення змін в ПРОГРАМУ розвитку первинної медико-санітарної допомогиина засадах сімейної медицини в Сахновщинській селищній раді Красноградськогоирайону Харківської області на 2023-2026 роки.
17. Про внесення змін до рішення XXVII позачергової сесії VIII скликання від 17 січня 2023 року №2165 – VIII «Про організацію медичних пунктів тимчасового базування на території Сахновщинської селищної ради».
18. Про затвердження Статуту КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області» (нова редакція).
19. Про надання попердньої згоди на прийняття в комунальну власність Сахновщинської селищнох ради Красноградського району шкільного автобуса.
20. Земельні питання.
З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до Регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь