Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Сахновщинський ФК "Колос" став чемпіоном Суперліги Асоціації футболу Дніпропетровської області 2023 року

Дата: 25.09.2023 17:03
Кількість переглядів: 347

Фото без опису🏆23 вересня 2023 року о 16:30 на стадіоні "Колос" селища Сахновщина відбулась фінальна гра Суперліги Асоціації футболу Дніпропетровської області (АФДО) у 2023 році між командами "Колос" Сахновщина та "Агросфера" Юр’ївка. У двобої за кубок чемпіона перемогла сахновщинська команда "Колос" з рахунком 2:1!!!

Гра була дуже цікава та напружена. Перший тайм завершився з рахунком 0:0. Під кінець другого тайму суперники відкрили рахунок 1:0, але сахновщинський "Колос" миттєво зібрався, і Андрій ПОРОХНЯВИЙ зрівняв рахунок. Після цього Максим БІЛИК заробив пенальті й влучно поцілив у ворота суперника, змінивши рахунок на 2:1. Це був дійсно захопливий фінал, де за перемогу боролись двоє найсильніших команд Суперліги!

⚽️ Підтримати нашу команду зібралося багато вболівальників, у їх числі був і селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ та обласний депутат Армен БАКМАНЯН, які впродовж всього часу всебічно підтримували команду.

Нагороджувати чемпіонів Суперліги приїхав голова футбольної асоціації Дніпропетровської області, Віктор АНДРУХІВ. Який зазначив, що особливістю цьогорічного Чемпіонату АФДО 2023 є те, що вперше за історію існування Суперліги, переможцями стала команда не з Дніпропетровської області. Подякувавши гравцям за гарну гру, перейшов до нагородження. 

🥇 Кожен гравець футбольного клубу "Колос" був нагороджений медалями за 1 місце, а також команда отримала диплом та кубок переможця Суперліги Асоціації футболу Дніпропетровської області сезону 2023 р.

Дякуємо усьому кількісному складу команди "Колос" - тренерам, гравцям, спонсорам та керівництву команди - за їх труд, високі досягнення, прагнення до удосконалення та популяризацію Сахновщинської громади за межами області! Вітаємо команду із заслуженою перемогою! Бажаємо розвитку, успіху та підкорення нових вершин!

🦾Нагадаємо, що кожна гра футболістів на стадіоні «Колос» містить у собі благодійний аспект. Маленькі благодійники з Дитячого волонтерського об’єднання «Сонячні квіти» впродовж цього періоду заробили та зібрали вже не одну тисячу гривень на допомогу нашим Збройним Силам України!

Тільки Колос - Тільки Перемога! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь