Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

У Сахновщинській селищній раді відбувся семінар-нарада з керівниками сільськогосподарських підприємств

Дата: 15.09.2023 19:49
Кількість переглядів: 128

Фото без опису15 вересня 2023 року о 10:00 у малому залі для засідань Сахновщинської селищної ради відбувся семінар-нарада з керівниками сільськогосподарських підприємств всіх форм власності Сахновщинської громади.

Участь у ній взяли: селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ, секретар селищної ради Віталій ЯКОВЕНКО, завідувач сектору агропромислового розвитку селищної ради Юрій МОСТОВИЙ, директор філії ПАТ ДПЗКУ «Сахновщинський елеватор» Юрій КОРОТКЕВИЧ, заступник начальника Сахновщинського відділу Красноградської філії ХОЦЗ Наталія СКРИПЦОВА, головний спеціаліст ВЗНС Красноградського району Харківської області Ірина ЦЕХМИСТРО, керівники та головні спеціалісти сільгосппідприємств громади всіх форм власності. 

Відкрив нараду селищний голова. Він проінформував сільгоспвиробників про стан справ у громаді та подякував кожному за плідну працю. 

Далі учасники семінар-наради перейшли до розгляду актуальних питань. Перше з них підняв Юрій МОСТОВИЙ, він підбив підсумки збирання ранніх зернових та зернобобових культур урожаю 2023 року та розповів про стан проведення господарствами всіх форм власності громади осінньо-польових робіт. 

Одним із важливих питань, яке заслухали аграрії, було кризове становище Сахновщинського елеватора, про яке доповів директор філії ПАТ ДПЗКУ «Сахновщинський елеватор» Юрій КОРОТКЕВИЧ. Він докладно розповів про проблемні аспекти у функціонуванні елеватора, закликав до співпраці керівників сільськогосподарських підприємств та пояснив умови прийому урожаю.

Третьою до сільгоспвиробників звернулась заступник начальника Сахновщинського відділу Красноградської філії ХОЦЗ – Наталія СКРИПЦОВА. Вона детально пояснила інформацію щодо змін в законодавстві про зайнятість населення, а саме: про можливі програми з надання роботодавцям компенсацій за працевлаштування різних категорій населення, надання допомоги по частковому безробіттю та організації професійного навчання зареєстрованим безробітнім. 

Та на останок головна спеціалістка ВЗНС Красноградського району Харківської області Ірина ЦЕХМИСТРО проінформувала аграріїв про важливість дотримання пожежної безпеки в робочих приміщеннях та під час проведення осінньо-польових робіт. 

Керівники сільськогосподарських підприємств активно долучались до обговорення питань. 
Підбиваючи підсумки, селищний голова підкреслив важливість комунікації між органами місцевого самоврядування та керівниками сільгосппідприємств, ще раз висловив подяку аграріям за невтомну працю і великі врожаї, а також подякував нашим захисникам за можливість вирощувати зерно під мирним українським небом та обговорювати буденні питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь