Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Привітання селищного голови Володимира СУЄЦЬКОГО з Днем Державного прапора України

Дата: 23.08.2023 13:27
Кількість переглядів: 148

 

Фото без описуЩороку 23 серпня ми відзначаємо День Державного прапора України! Вже другий рік поспіль ми зустрічаємо це особливе для кожного українця свято в умовах війни із російськими окупантами. Але завдячуючи мужності, сміливості та стійкості наших захисників, сьогодні ми маємо змогу його відзначити під синьо-жовтим прапором!

Наш прапор – символ волі, незалежності та непохитності нашого народу. Він об'єднує нас і нагадує про наше минуле, нашу боротьбу за свободу і нашу віру у краще майбутнє. Під його крилами ми стали єдиною нацією, яка гідно стоїть перед викликами часу!

Наш прапор знає весь світ! Від 24-го лютого він став символом не лише України, а й символом свободи, нескореності духу та боротьби. Під нашим синьо-жовтим прапором, наш народ відстоює свою державність, свою культуру, свою ідентичність. Під нашим стягом сьогодні виступають артисти світового рівня, з ним виходять на червоні доріжки, з ним здобувають перемоги, під ним проходять мітинги по всьому світу. Кольори нашого стяга знає весь світ. Українська символіка є світовим трендом! Ми не боїмось її демонструвати й на питання: "Звідки ти?", з гордістю промовляти "Я з України", на відміну від росіян.

Дякую всім тим, хто потом і кров’ю відвойовує можливість ходити під синьо-жовтим стягом та бути українцем. Нехай цей День Державного прапора буде днем єднання, надії та віри в нашу Перемогу. Нехай наш синьо-жовтий стяг завжди залишається символом гордості та патріотизму для кожного з нас. Разом ми подолаємо всі труднощі й збережемо нашу незалежну Україну!

Гордий жити та працювати на благо Сахновщинської громади та нашої країни під синьо-жовтим прапором! Дякую за цю можливість, нашим Героям-захисникам!

Разом до Перемоги! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь