Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Сахновщинської селищної ради

Дата: 27.07.2023 17:19
Кількість переглядів: 171

Фото без опису27-го липня 2023 року у малому залі для засідань Сахновщинської селищної ради відбулось засідання виконавчого комітету під головуванням селищного голови Володимира СУЄЦЬКОГО. У засіданні участь взяли заступники селищного голови, старости, спеціалісти селищної ради, керівники комунальних закладів громади, представники правоохоронних органів, депутати. 

На порядок денний засідання було винесено та розглянуто такі питання: 

1. Про схвалення звіту про виконання бюджету Сахновщинської селищної територіальної громади за січень-червень 2023 року.
2. Про звіт директора Сахновщинського комунального водоканалізаційного підриємства про фінансово-господарську діяльність за І півріччя 2023 року.
3. Про звіт начальника Сахновщинського підприємства комунальних послуг про фінансово-господарську діяльність за І півріччя 2023 року.
4. Про надання дозволу на порушення об’єкту благоустрою громадянці ***.
6. Про присвоєння фактичної адреси об’єкту, що розташований на території Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області в межах населеного пункту, житловому будинку громадянки ***.
7. Про зміну фактичної адреси об’єкту безхазяйного нерухомого майна, що розташований на території Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області в межах населеного пункту.
8. Про надання дозволу на порушення об’єкту благоустрою громадянці ***.
9. Про надання дозволу на порушення об’єкту благоустрою громадянці ***.
10. Про зміну фактичної адреси об’єкту, що розташований на території Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області в межах населеного пункту, житловому будинку громадянки ***.
11. Про зміну фактичної адреси об’єкту, що розташований на території Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області в межах населеного пункту, житловому будинку громадянки *** спадкоємиці померлого ***.
12. Про надання висновку щодо можливості призначення опікуна ***.
13. Про надання адресної матеріальної допомоги громадянам за їх особистими зверненнями до селищної ради.
14. Про погодження тарифу на послуги з поводження з побутовими відходами, що здійснюються по Дар-Надеждинському старостинському округу.
15. Про надання дозволу гр. *** на видалення та вивезення самосіяної рослинності дерев, яка перешкоджає повноцінному використанню земельної ділянки, яка розташована на території Дар-Надеждинського старостинського округу Сахновщинської селищної ради.
16. Про попередній розгляд та схвалення рішення «Про внесення змін до рішення XXX сесії VIII скликання від 18 травня 2023 року № 2295-VIII «Про затвердження Програми підтримки військовослужбовців, учасників бойових дій, потерпілих внаслідок російської агресії та війни в Україні, зареєстрованих на території Сахновщинської селищної територіальної громади та членів їх сімей на 2023-2025 роки».
17. Про попередній розгляд та схвалення рішення «Про внесення змін до рішення XVI сесії VIII скликання від 23 грудня 2021 року № 1649-VIII «Про затвердження цільової програми соціального захисту населення Сахновщинської селищної ради Красноградського району на 2022-2024 роки».
18. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 29 січня 2021 року № 04 «Про затвердження Положення про надання адресної матеріальної допомоги громадянам за їх особистими зверненнями до селищної ради та складу комісії з питань надання матеріальної допомоги».
19. Про попередній розгляд та схвалення Програми цивільного захисту на території Сахновщинської селищної ради на 2023 - 2025 роки.
20. Про створення тимчасової комісії по видаленню дерев, кущів, газонів і квітників на території Сахновщинської селищної ради.
21. Про попередній розгляд та схвалення Програми охорони навколишнього природного середовища Сахновщинської селищної ради на 2023 – 2028 роки.
22. Про надання дозволу на порушення об’єкту благоустрою громадянці ***
23. Про надання дозволу на порушення об’єкту благоустрою громадянину ***.
24. Про попередній розгляд та схвалення Програми розвитку земельних відносин, землеустрою та охорони земель Сахновщинської селищної ради на 2023 – 2026 роки.
25. Про присвоєння фактичної адреси об’єкту, що розташований на території Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської Області в межах населеного пункту, житловому будинку громадянина *** , спадкоємця померлої *** .
26. Про попередній розгляд та схвалення змін до Програми «Поліцейський офіцер громади» Сахновщинської селищної ради на 2023 – 2025 роки.
27. Про схвалення щодо внесення змін до рішення ХVІІ сесії VIII скликання Сахновщинської селищної ради від 28.01.2022 року№ 1814-VIII «Про затвердження Програми утримання та розвитку благоустрою населених пунктів Сахновщинської селищної ради на період 2022-2025 роки».
28. Про схвалення щодо внесення змін до рішення ХXXІ позачергової сесії VIIІ скликання Сахновщинської селищної ради від 09.06.2023р. № 3089-VIII «Про затвердження цільової програми «Програма утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого та державного значення Сахновщинської селищної ради на 2023-2026 роки».
29. Про визначення прізвища, ім’я, по батькові малолітньої дитини.
30. Про надання дозволу неповнолітньому ***, який діє за згодою своїх батьків, на прийняття в дар земельної ділянки.
31. Про надання дозволу неповнолітній ***, яка діє за згодою своєї матері, на підписання договору оренди земельної ділянки.
32. Про надання неповнолітній *** , *** року народження, статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.
33. Про проведення внутрішнього контролю.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до Регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь