Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбулися виїзні прийоми селищного голови в Олійниківському та Шевченківському старостинських округах

Дата: 19.07.2023 16:51
Кількість переглядів: 108

Фото без опису19 липня 2023 року селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ здійснив особисті виїзні прийоми громадян у Олійниківському та Шевченківському старостатах, задля забезпечення ефективної комунікації з мешканцями, розуміння їх потреб та розв'язання проблем.

Жителі старостатів звертались до селищного голови з питаннями стосовно початку освітнього процесу та діючої форми навчання, надання пільг вразливим соціальним групам населення, можливості надання твердого палива, ремонту та часткового грейдерування доріг біля жилих будинків, викосу карантинних рослин, ставки податку на нерухомість встановленої органами місцевого самоврядування, особисті та земельні питання, інше.

У Шевченківському старостаті до селищного голови звернулись педагогічні працівники Шевченківського ліцею на чолі з директором закладу Маргаритою КЛЕМЕНКО та колективно висловили йому та заступнику селищного голови Олександру КОБІ подяку за оперативне реагування на їх звернення і організацію косметичного ремонту спортивної зали ліцею та ремонту даху. Висловили інші важливі потреби закладу освіти.

Селищний голова вислухав всі прохання та пропозиції, дав відповіді на всі поставлені питання та взяв до уваги всі проблеми, з якими звертались громадяни. Інформація вже передана відповідним спеціалістам, робота по вирішенню цих питань розпочата.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь