Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Селищний голова провів виїзні особисті прийоми громадян у Багаточернещинському та Великобучківському старостинських округах

Дата: 30.06.2023 16:37
Кількість переглядів: 114

Фото без описуРозпочалися виїзні прийоми селищного голови Володимира СУЄЦЬКОГО до старостинських округів Сахновщинської громади. 30 червня селищний голова разом з секретарем селищної ради Віталієм ЯКОВЕНКОМ та радником селищного голови Сергієм ЛИМАРЕМ відвідали та особисто поспілкувалися з жителями Багаточернещинського та Великобучківського старостинських округів.

Мешканці старостатів звертались до голови з проблемними питаннями стосовно ремонту водонапірної башти у селі Великі Бучки, ремонту доріг, облаштування Багаточернещинської сільської бібліотеки-філії, виявленні диких звірів на території старостатів, які завдають шкоди веденню сільського господарства, потреби у загачені греблі ставку поблизу села Тавежня, а також особистих юридичних питань. 

Селищний голова надав роз'яснення щодо питань над якими вже працюють спеціалісти селищної ради, інші - взяв на контроль.

Після спілкування з жителями Багаточернещинського старостату, селищний голова разом зі старостою Сергієм РОГОВИМ відвідали сільський клуб та оглянули нове приміщення виділене під бібліотеку. З бібліотекаром та старостою обговорили питання здійснення там ремонту та закупівлі потрібних матеріалів. Також з директором Багаточернещинського ліцею Світланою ПАЛАМАРЕНКО та заступником директора з навчально-виховної роботи Наталією КОГУТ оглянули стан укриття школи, обговорили питання його подальшого облаштування та заміни дверей у навчальному закладі.

У Великобучківському старостаті голова разом зі старостою Володимиром КОЦЬКОМ відвідали сільський музей та бібліотеку.

Сахновщинський селищний голова надав вказівки старостам щодо вирішення деяких питань. Взяв до уваги всі проблемні питання та звернення громадян, а також прохання старост та працівників комунальних закладів старостатів. З наступного тижня розпочнеться процес їх вирішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь