Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

ЦНАП Сахновщинської селищної ради отримав нове обладнання для покращення якості надання адміністративних послуг 

Дата: 28.06.2023 13:42
Кількість переглядів: 336

Фото без описуГромадська організація «Сахновщинський місцевий осередок громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» у партнерстві з Сахновщинською селищною радою в межах грантового проєкту «Сучасні послуги – необхідна складова та безбар'єрність роботи ЦНАП» отримала та передала нове обладнання для відділу Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП).

Щоб покращити якість надання послуг громадянам, відділ ЦНАПу Сахновщинської селищної ради отримав ноутбуки Dell Vostro (5 шт.), БФП Canon i-SENSYS (3 шт.) та термопапір для друку талонів Системою електронної черги.

Проєкт реалізується за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Канади, Данії, Німеччини, Японії, Нідерландів, Польщі, Швеції й Швейцарії.

#UNRPP



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь