Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбулися засідання постійних депутатських комісій Сахновщинської селищної ради 

Дата: 07.06.2023 15:43
Кількість переглядів: 120

Фото без опису7-го червня 2023 року в малому залі для засідань Сахновщинської селищної ради о 10:00 відбулося спільне засідання комісій з питань планування бюджету, управління власністю, інвестицій та комісії з питань благоустрою, будівництва, житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту. Засідання пройшло під головуванням Олександра ЧЕРКАСА, який висунув пропозицію починати кожне засідання з вшанування загиблих Героїв України хвилиною мовчання. У засіданнях взяли участь члени комісії, заступники селищного голови, секретар селищної ради, спеціалісти селищної ради. 

На засіданні депутати розглянули такі питання порядку денного:
1. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2022 року №2105-VIII «Про селищний бюджет на 2023 рік» та додатків до нього».
2. Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Сахновщинської селищної ради.
3. Про встановлення земельного податку на території Сахновщинської селищної ради.
4. Про внесення змін до Програми забезпечення належного та безперервного функціонування місцевого самоврядування на 2023 рік.
5. Про затвердження цільової програми «Програма утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого та державного значення Сахновщинської селищної ради на 2023-2026 роки».
6. Про передачу на баланс відділу освіти, культури, молоді та спорту Сахновщинської селищної ради  матеріальних цінностей».

О 13:00 розпочала роботу постійна депутатська комісія з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин, екології. Засідання пройшло під головуванням Віталія МОРГУНА, за участі членів комісії, заступників селищного голови, секретаря селищної ради, спеціалістів селищної ради. Депутати розглянули земельні питання. 

З усіх питань порядку денного, розглянутих на сьогоднішніх засіданнях, прийнято відповідні рішення. До деяких з них депутатами були внесені пропозиції та рекомендації. Депутатська комісія з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин, екології декілька з розглянутих ними питань відтермінувала задля більш детального їх вивчення. 

Протоколи засідань депутатських комісій будуть оприлюднені на офіційному сайті громади після їх оформлення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь