Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

До Дня захисту дітей у Сахновщинській громаді відбулися інформаційно-розважальні заходи для маленьких громадян

Дата: 02.06.2023 08:30
Кількість переглядів: 162

Фото без описуЗ нагоди Дня захисту дітей, з метою надання діткам громади позитивних емоцій та моментів, які відволічуть їх від сумної реальності сьогодення, керівництво Сахновщинської селищної ради разом з працівниками відділу освіти, культури, молоді та спорту, із залученням депутатів та місцевих благодійників організували святкові заходи для дітей у Сахновщинській громаді.

1 червня 2023 року в усіх клубних закладах Сахновщинської громади відбулись інформаційно-розважальні заходи для підростаючого покоління. Вони проходили у різних форматах, наймасштабніший з них відбувся у селищі Сахновщина. Варто зауважити, що всі заходи по громаді пройшли, враховуючи обмеження згідно з Протоколом Ради оборони Харківської області.

По селищу було сформовано тематичні розважальні локації, такі як: «Творча локація», «Ігрова локація», «Краєзнавча локація», «Художня локація», «Мистецька локація», «Футбольна локація», «Спортивна локація», «Аквагрим локація». Святкування розпочалось з територіального свята під гаслом «Діти з вдячністю захиснику!». Де одразу ж з вітальними словами до дітей та їх батьків звернувся селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ. Опісля малечу вітали та демонстрували свої таланти їх ровесники: зразковий танцювальний колектив «Кіара», та вокалісти Марк ПАНЧЕНКО, Аліса ЧОВГАН, Влада МОЗГОВА.

Під кінець концерту ведуча Катерина ДЕЙКО зауважила, що 30 травня відбулася еко-акція «Оберігаємо дітей, а діти – природу». Діти своїми руками висадили рослини, кущі та дерева поблизу будинку культури, збагативши нашу природу новими насадженнями. У еко-акції взяли участь діти із дитячого будинку сімейного типу БУБЛІЙ, дітки із багатодітної родини ЯЙЧЕНЯ та хлопчик-активіст Олександр ДЕЙКО. Всім учасникам цієї еко-акції були вручені сертифікати на ігровий майданчик, спонсором яких є приватний підприємець Олександр ОДАРЮК.

Після концерту дітей порадували морозивом, яке було щедро надане депутатом Сахновщинської селищної ради Аліною БЄЛІК. Також солодкі подарунки усім учасникам тематичних локацій вручила голова Благодійного фонду "Серця незламних" Руслана КОРІННА.

Сьогодні нашим діткам неабияк важливо відволікатись від сумних обставин. Вони не заслуговують на дитинство, сповнене страху, ризику та відсутності їхніх звичних занять і радощів. Маємо надію, що сьогоднішні інформаційно-розважальні заходи позитивно вплинули на емоційний стан наших маленьких громадян.

Єднаємось заради наших дітей та Перемоги! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь