Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбулося засідання ХXX сесії Сахновщинської селищної ради VІІІ скликання

Дата: 19.05.2023 15:50
Кількість переглядів: 204

Фото без опису18 травня 2023 року у великому залі для засідань Сахновщинської селищної ради відбулось засідання ХXX сесії VІІІ скликання під головуванням селищного голови Володимира СУЄЦЬКОГО. У засіданні участь взяли 24 депутата, керівники комунальних підприємств, керівники структурних підрозділів, представники правоохоронних органів, старости. 

Депутати розглянули такі питання порядку денного: 
1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Сахновщинської селищної територіальної громади за січень-березень 2023 року.
2. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2022 року №2105-VIII «Про селищний бюджет на 2023 рік» та додатків до нього», зі змінами.
3. Про стан законності, боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку на території Сахновщинської селищної ради.
4. Про внесення змін до рішення V сесії Сахновщинської селищної ради VIII скликання від 26.01.2021 року №56 - VIII «Про утворення виконавчого комітету Сахновщинської селищної ради», зі змінами.
5. Про внесення змін до Програми забезпечення належного та безперервного функціонування місцевого самоврядування на 2023 рік.
6. Про внесення змін до рішення XXII сесії селищної ради VIII скликання від 30.08.2022 року №2033-VIII «Про створення опорного закладу -Комунальний заклад «Огіївський ліцей» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області з філією Комунальний заклад «Тавежнянський ліцей» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області».
7. Про передачу на баланс відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради службового автомобіля.
8. Про прийняття у власність Сахновщинської територіальної громади 
матеріальних цінностей.
9. Про затвердження Програми підтримки військовослужбовців, учасників бойових дій потерпілих внаслідок російської агресії та війни в Україні зареєстрованих на території Сахновщинської селищної територіальної громади, а також їх рідних на 2023-2025 роки.
10. Про затвердження Програми удосконалення медичної допомоги населенню Сахновщинської селищної ради Красноградського району по КНП «Сахновщинська ЦЛ» Сахновщинської  СРКРХО на 2023-2027 роки (нова редакція)
11. Про затвердження Плану санітарної очистки населених пунктів Сахновщинської територіальної громади.
12. Про затвердження детального плану території.
13. Про списання нежитлового приміщення котельні КП «Сахновщинське виробниче підприємство «Схід».
14. Про затвердження Акту приймання-передачі матеріальних цінностей.
15. Про затвердження звіту завідувача КУ «Трудовий архів Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області» про роботу установи за 2022 рік.
16. Про затвердження звіту директора КУ «Інклюзивно-ресурсний центр»  Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області  про роботу установи за 2022 рік.
17. Про затвердження звіту директора КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області про роботу установи за 2022 рік.
18. Про затвердження звіту директора КП «СП «Практик» про роботу підприємства за 2022 рік.
19. Про внесення змін до рішення Сахновщинської селищної ради  Красноградського району Харківської області ІХ сесії VIII скликання від 25.06.2021 року № 639-VIII «Про створення Комунального підприємства  «Сільськогосподарське підприємство «Практик» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області».
20. Про внесення змін до переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ Центр надання адміністративних послуг Сахновщинської селищної ради.
21. Про звіт старости Новочернещинського старостинського округу.
22. Про звіт старости Дар-Надеждинського старостинського округу.
23. Про звіт старости Новоолександрівського старостинського округу.
24. Про звіт старости Огіївського старостинського округу.
25. Земельні питання.

З усіх питань порядку денного були прийняті відповідні рішення. Щодо питання № 18, рішення не було прийнято, питання № 19 було знято з розгляду. Також депутатами було розглянуто лише половину земельних питань. Стосовно іншої частини, було прийнято рішення перенести їх розгляд на друге пленарне засідання ХXX сесії Сахновщинської селищної ради VІІІ скликання, заплановане на 24 травня. Усі рішення, відповідно до Регламенту, будуть опубліковані на офіційному вебсайті громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь