Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Шановні сімейні лікарі Сахновщинської громади! 

Дата: 19.05.2023 10:14
Кількість переглядів: 79

Фото без описуЗ нагоди Всесвітнього дня сімейного лікаря, я хочу висловити вам щирі привітання та вдячність за вашу старанну працю і відданість пацієнтам! 

Ви стоїте на передовій боротьби за здоров'я та благополуччя жителів нашої громади. Ваша майстерність, висока ерудиція, працелюбність та професійна вправність дозволяють вчасно забезпечити належну медичну допомогу, виявити ризики, ранньо діагностувати хвороби та вправно підібрати лікування для кожного, хто звернувся за допомогою. Ви є втіленням гуманізму та співчуття, що виявляється у вашій прихильності до пацієнтів, щирому інтересі до їхніх потреб та здоров'я, а також вмінні надати їм відповідну підтримку, яка є необхідною для них в часи їхніх проблем. Кожен день ви повністю віддаєтесь своїй справі, показуєте свої глибокі моральні цінності та професійну майстерність. 

Від імені всієї громади ми висловлюємо вам свою повагу, вдячність та вітаємо зі святом! Бажаємо вам міцного здоров'я, сімейного затишку і щастя, безмежної наснаги, натхнення та терпіння у роботі. Нехай ваші надбання ростуть, а ваші досягнення в медицині будуть завжди високо оцінені.  Дякую вам за вашу неперевершену роботу і за ваш важливий внесок у благополуччя нашої громади!

Щиро вітаю зі святом!

Сахновщинський селищний голова                                                                                           Володимир СУЄЦЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь