Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

У селищі Сахновщина відбулась презентація книги про війну письменниці Людмили ОХРІМЕНКО

Дата: 17.05.2023 11:35
Кількість переглядів: 218

Фото без опису15 травня 2023 року у Сахновщинській громаді відбулася літературна подія. До нас завітала українська письменниця, волонтерка та цікава особистість Людмила ОХРІМЕНКО.

Письменниця презентувала свій роман "Оскар", який у 2021 році став переможцем Міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова" у номінації "Найкращий твір на воєнну тематику". Презентація була проведена з дотриманням всіх необхідних обмежень. На зустрічі були присутні працівники освіти, культури, місцеві письменники, поціновувачі літератури та заступник селищного голови Сахновщини Олександр КОБА.

На початку презентації почесній гості було вручено символ гостинності та гордості нашого краю – сахновщинський коровай, зроблений руками Олени КЛОЧКО. З теплими словами та квітами до письменниці звернувся заступник селищного голови Олександр КОБА.

Письменниця Людмила ОХРІМЕНКО – кримчанка, що мешкає в Харкові – розповіла трошки про себе, про творчу діяльність, яка на сьогодні складає 6 книг. Літераторка займалася бізнесом, має стаж роботи у державних структурах, а ще є активною волонтеркою та оптимісткою по життю.

Пані Людмила, зберігаючи інтригу, коротко розповіла про сюжет своїх книг "Волонтерські історії" та "Пригоди мухи в окропі на окупованій території". Також донесла загалу передісторію написання "Оскара", адже це роман на замовлення українського військовослужбовця, розвідника, що пройшов пекло полону. Її герой – цілком реальна постать, чоловік, кримський татарин, що свято вірить у силу життя.

Година зустрічі промайнула, мов одна мить. На завершення Людмила ОХРІМЕНКО відповіла на запитання присутніх і влаштувала автограф-сесію. До слова, прибуток від продажу своїх книжок пані Людмила віддає на допомогу Збройним силам України, а саме колегам по цеху, письменникам, які боронять Україну.

В рамках зустрічі Людмила Леонідівна відвідала місцевий волонтерський осередок «Добра справа», де відбулося її тепле спілкування з місцевими волонтерами. Під час цього спілкування вони між собою ділилися проблемами та життєвими історіями, також благодійниці брали автографи у харизматичної письменниці та разом пили чай. На останок зустрічі дівчата-швачки звернулися до авторки «Оскара» з проханням виконати волонтерське завдання. І це прохання від сахновщинських волонтерок харківська волонтерка виконала в той же день.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь