Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбулася робоча поїздка до сільськогосподарського підприємства ПСП „АФ Прогрес” 

Дата: 17.05.2023 11:22
Кількість переглядів: 151

Фото без описуОдним із найкращих господарств Сахновщинської громади є сільськогосподарське підприємство ПСП "АФ Прогрес", яке вже більше 30 років очолює заслужений та досвідчений керівник МОРГУН Володимир Олексійович. Загальний стаж його праці в сільському господарстві становить більше 50 років. 

Господарство обробляє більше двох тисяч гектарів землі. На даний час у господарстві зосереджена робота по посіву сільськогосподарських культур. Зокрема, вже посіяно: кукурудзи – 400 га, соняшника – 311 га, ячменю ярого – 180 га, озимої пшениці – 700 га та інших.

На сьогоднішній день у ПСП "АФ Прогрес" працює 106 осіб. З великою відповідальністю та відданістю своїй справі на полях сільгосппідприємства трудяться: на тракторах Нью Холланд – Тарас ШЕВЧЕНКО, Микола МОРГУН, Геннадій КУДРЯ; на тракторах МТЗ-52 – Микола ТРЕТЯК, Роман СИНЧЕНКО. Вони задіяні у підготовці та посіві площ з кукурудзи та соняшнику. Також слід відзначити високу відповідальність у роботі головного агронома господарства Григорія ТРАВ'ЯНКА, головного інженера Віталія МОРГУНА та інших працівників підприємства. 

З цим працьовитим колективом поспілкувався Сахновщинський селищний голова. Були обговорені важливі питання щодо ходу весняно-польових робіт у 2023 році та перспективи соціально-економічного розвитку села.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь